• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: To asi bude. Uz je to dlouho, co jsem si projel a prohlizel vsechna prazska nadrazicka a stanice. Navic od nataceni 1984 se toho hodne zmenilo...
    A to prvni je Vlkovec vedle Chocerad (na Posazavskem pacifiku).
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: to druhe je Dejvicka nadrazka :)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Ty nádraží kolem Prahy jsou si stylem tak podobná, že ta fotka vypadá, že by mohla patřit k nějakému dokumentu ze zákulisí natáčení (Rozpuštěný a vypuštěný) :-)
    P.S.: Co na koně na nádraží říkali místní pracovníci ČD resp. SŽDC?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: Koník je větší než jsem si myslel. Nebolej ho oči z té jeho ofiny?
    PES
    PES --- ---
    Fíha, to je v krátké době už druhá (i když u téhle to vypadá dle vyšetřování na neopatrné nakládání s popelem v krbu... škoda cca 60M...)
    Koně nemohli dýchat, dva našel až myslivec, líčí šéfka stájí noční požár - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...hasici-ohen-pak-/liberec-zpravy.aspx?c=A181201_112245_liberec-zpravy_alh
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Chtela jsem jit otrkat kone na advent, ale jaksi to v obci necekane zabalili. Tak jsem mosto toho odvezla nejakyho strejdodedu na nadrazi. Nacez tam kun udelal hromadku, tak jsem musela podstoupit quest hledani lopatky na nadrazi, protoze jsem s sebou vyjmecne nemela svoji.
    A samozrejme kun je magnet na prciny :D
    Skoda, ze nemam fotku, jak tam stal, kdyz projizdely a stavely vlaky.

VAMPY
    VAMPY --- ---
    PES: Uz ta sit dlouho neni, takze se priznam ze nevim jak to bylo instalovany :/
    PES
    PES --- ---
    VAMPY: To ten balík v síti máte jen tak bez obruče okolo?
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    ANABEL_LEE: Pripadne kone, kterej do ty site ma snahu skalat a lehat si a pak resis porezany spenky, zamotany nohy, potrhanou sit...
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: Kone s diamantivymi zuby? ;-) No i bez toho se clovek docela rychle nauci/vyuci opravarem siti...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: jo, pokud nemas kone, ktery tu sit hryze :)))
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Krmeliste se striskou (aneb kdo by chtel mokre seno shora a blato zespod) a pripadne i ta sit se neztrati. To jsou jen dobre investice...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Mozna... Mooozna mu na to udelam i krmeliste, az mu postavim domecek. Ale i tak mne prijemne prekvapil, on tim senem opravdu moc neplytva a to mu stoji balik jen tak ve vybehu.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Možná budeš stejně na to seno dávat síť, aby to nefutroval tak rychle a tolik...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Hele, dokud projde dverma do baraku, tak asi dobry :))
    satankun v domecku
    http://www.youtube.com/watch?v=gdAXFX-qeRI
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: no to asi u vsech ;)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: I tak si davej pozor... u tech chladasu pri prebytku zivin mohou byt ruzne problemy...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Presne. A je to jeste hribatko... ve vyvinu! Ale uprimne, radsi ho vidim jako vzducholod, nez jako zebrinak. Dneska byl i moc hodnej na svezeni.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: ...kdyz on se na to jidlo tak tesi, ze? A smutne by koukal, kdyby nic nedostal... ;-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Nuuuu... Jen jeden malej kyblicek jadricka jednou denne... A na ty fotce jen tluste vypada, to delaji ty chlupy, ehmm :) a uz se na nem zase sedi pohodlne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam