• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    GIO
    GIO --- ---
    Nebo titanovou natrenou nadreveno
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: a myslis ze paleta pod nim nerupne? mas as dubovou :))))
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: ok, přijímám .
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CHEVALIER: Jako, muzeme o tom polemizovat. Anebo proste jen prijmout fakt, ze bych svyho 700 kilovyho hrebce nenechala lizt na neco, co pod nim muze rupnout.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: no ale statisticky ta nepodepřená plocha prken je větší než ta podepřená a Norman nevypadá na to že by se snažil nějak přesně trefovat na bezpečnější části palety...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CHEVALIER: To nemam v planu, protoze chci, aby v budoucnu jeste lezl na veci, na ktery mu ukazu.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: stalo se mu taky že to prkynko pod ním prasklo?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Trumpety a fanfarky!

veleuspech
    http://www.youtube.com/watch?v=8_YNLptaWes
    PES
    PES --- ---
    American Airlines převážely netradičního pasažéra. Na palubě byl minikůň - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ncni-minikun-letadlo-american-airlines-usa.A190904_101548_eko-zahranicni_are
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Njn, taky se nejspíš schováváš uvnitř a zanedbáváš koníčka venku...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Ale, ale...! No dobre, mam jit prej drbat usi se ozyva zvenku.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Hodně pomáhá neztrácet čas se socko-sítěmi a-la FB ;-)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Stastny to jonak! :D
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Hmm, tomu já fakt nerozumím... já koně jen rozmazluji drbáním (takže pak za mnou chodí a i nerváci se hned vrátí, když náhodou vynerví a udělají pár rychlých kroků pryč, nechají si udělat i nepříjemné věci při ošetřování a tak vůbec)...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Hele v poho, podle slunickovejch zarikavacu koni na fb jsem velkej tyran, protoze kun je jasne frustrovany a agresivni a dava mi jasne konejsive signaly :))
    Zeptala jsem se jaky jsou ty signaly, jestli je to to, ze se ke mne sam vraci, nebo to, ze ma usi dopredu, nebo jak si dava pozor, aby mne nenakopl, nebo jak zastavi hru, kdyz uz ja nechci.
    Zatim hodne dsti siru, ale odpovedet nedokazaly. Budu se muset smirit s tim, ze konum nerozumim.
    From a completely unrelated theme - diky tomuhle hrani si myslim, ze uz je cas se zacit ucit to vzpinani, protoze uz to vlastne dela, a dokazuje opakovane, ze kdyz mu reknu stop, tak prestane. Uz se tesim!
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Hmmmm... nebylo by to už přece jen krapet tvrdé? Alespoň jednu věc z toho by šlo vynechat, no ne? Copak jsi nějaký tyran??? ;-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Nojo, je absolutne nezvladatelnej! A nemam ani helmu! Kazdej vi, ze hrebec je preci nebezpecnej a musi bejt jen na jizdarne. A mlatit bicem. A vyvazat spagatama :D
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Hehehe... to je ale "nebezpečnej" divočák :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Velmi prace ze zeme.

rozhodne netrenink
    http://www.youtube.com/watch?v=_S9txr4xrzk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam