• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    Sice to není kůň, ale také má čtyři nohy - první úlovek hned druhou noc po instalaci na dvorku u klienta - srnec!
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Naučit ho chodit na nákupy :-) S brašničkami a seznamem pro prodavačku :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Obavam se, ze moji kone jsou strasne nedokonali, pac je nechavam porad zrat, takze i do toho blbyho obchodu jdu hodinu D: Ale stat uvazanej umi velmi dobre!
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Teď už jen naučit "autopilota" trasu a vyladit 100% čekání na "parkovišti" :-) a eko-doprava dokonalá...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A mne se porouchalo auto, tak jezdim nakupovat na okulenem koni. Vcera se ta vychazka uz rovnala luxusu se Sol. Jen u ohrady s konma se mi trochu stavel na zadni, kdyz se stado rozebehlo a ja mu to nedovolila, ale nebylo v tom tolik srdicka, spis tak aby ukazal tem konim, ze je prisnej :)

PES
    PES --- ---
    Inverzní sobota v pomocném paddocku, kde jsou na malém prostoru v trochu zpevněným podkladem Vobluďák (v dece a zadkem k objektivu) se svým stádem (bokem stojí "neMlaďoška", která se postavila stranou od sena chvíli poté co zdlábla kyblík se snídaní - shirka s andalušankou vlevo u sena, zašpiněný bílý valach vpravo)...
    Vobluďáka jsem stihl vybalit z deky, vyčistit, rozčesat, vydrbat všechno svědící a zase zabalit do deky ještě předtím, než dorazilo nejprve lehké sněžení, které ovšem záhy přešlo přes mokrý sníh až do slušné dešťové přeháňky... Pochopitelně andalušanka se shirkou byly celé žhavé jít něco dělat ven, krásně a jemně "smlouvaly", že je mám vzít také za ohradník, tak jako jsem vzal Vobluďáka :-)
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: no nevím, myslíš, že by se kozy nechaly teleportovat???
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: To já bych raději teleport (anebo něco na způsob "dveří" z filmu Správci osudu :-))...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: kéž by to byla supersonická rychlost... bych mohla kozenky přivézt z hor za dvě hoďky a ne za dva dny.... zase sleduju napjatě počasí... projedu... neprojedu... uááááá....
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Fakt? Nebylo by spíš zprávou dne, kdybys při tom všem co děláš a stíháš zpomalila pod super-sonickou rychlost? ;-)))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    MIST: to by z toho bylo spešl číslo ve večerních zprávách :-))
    MIST
    MIST --- ---
    CAROLIAN: :DDDDD ne, ale moc se tady tou predstavou bavim :DDDD a jak bych i ja mohla cvalat za tebou
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    MIST: tys mě někdy viděla cválat???? LOL-----
    MIST
    MIST --- ---
    PES: jj, ta posledni je placha, vzdycky odcvala driv nez ji stihnu vyfotit :D
    PES
    PES --- ---
    MIST: Všechny :-) (byť s tím posledním by byl nejspíš trochu problém)
    MIST
    MIST --- ---
    NYEMI: fotky?..... oslice? abscesu? mula? Carolian? :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MIST: Chceme fotky!
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Hehehe, můžeš to mít jako práci, objíždět nešťastné koníčky :-) Hehehe...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    MIST: ok, ta alespoň není taková obluda :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam