VAMPY: tak dneska mám zažítek kozí, z podobného soudku. U nás je jeden chlívek s mýma kozama (a jejich kůzlatama) a druhý chlívek s původníma stájovejma kozama. Mezi původníma je hňup Brownie - není zrovna teda moje oblíbená koza, přijde mi "blbej" - vyžírá odpadkový koše, tuhle cupoval pytle s cementem a tak... prostě blb, no...
Ale dneska si na něj začal vyskakovat kozlík Casper (necelých osm týdnů) a Brownie si s ním vysloveně hrál. Brownie bude mít dobrých padesát kilo, Casper možná tak osm... Takže Casper celej zježenej, poskakoval po zadních, občas Brownieho trknul... a Brownie, když po něm sám vyjel, tak vždycky pečlivě zastavil centimetr před tím, než by kůzle napálil... párkrát ho odtlačil - ale jako že postupně přidával, nepovalil ho na zem, neodhodil, párkrát se přetlačovali hlavama a i když by ho Brownie dokázal jednodušše odsunout, tak jen držel a nechal mlaďocha supět.... A zajímavý bylo, že asi po dvaceti minutách Brownie Caspera prostě zahnal, a ten odběhnul - takže zjevně OBA chápali, kdy je to hra a kdy už má Casper "odprejsknout"... až se proberu fotkama, tak dám.