• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Trocha konospamu. Hezky obrazky a jeden hnusnej. Uz mam taky tu mastal, no. Nechtela jsem, ale sralo mne, ze hajtry stojej v blate, navic kdyz jim prsi na seno, tak ho pak nechcou.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Moc peknej clanek, asi to sledujete, ale libi se mi, ze to vychazi z nejakejch zdroju a ne pocitecku.
    Deka... přítel i nepřítel | EQUICHANNEL.cz
    https://www.equichannel.cz/...l?fbclid=IwAR2OM2Xg0OKajpdf21ei0-_pic5lQzAY4AuHbEKvPUaJ-OCmVjIi2tNTogY
    PES
    PES --- ---
    Takže Vobluďák má prý po operaci špatných zubů... nesl to prý (samo v přispání) statečně.
    Bohužel teď se za ním spíš nedostanu (všechno je proti - čas, krátící se dny, práce, situace nCoV-19).
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Zrusit to vsechno, udelat ombudsmana pro zvirata a kdyz uz sporty s nima, tak jedine pod dohledem tohodle. A takovy ty kecy, jak jsou kone jen diky sportu si muzou lidi nechat vod cesty. Tohle je jen tresinka na dortu, co se deje v celym zaslanym "zvirecim prumyslu" uz se pro jistotu nikde neukazuje.
    PES
    PES --- ---
    Smutné potvrzení
    Zrádný Taxis stál život dalšího koně. Váňův Sottovento si na něm zlomil vaz | Ostatní sporty | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...vanuv-sottovento-si-na-nem-zlomil-vaz.A201012_010635_ln-sport-ostatni_janl
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: jéé :) ty jsou taky dobrý :) Možná někde u táty najdu nějakou fotku starou , schválně mrknu :)
    PES
    PES --- ---
    Btw. našel jsem zalaminovanou fotku Vobluďáka z doby před několika lety - odhadem to muselo být 2011-2013 (teď přesnou dataci asi nevyhrabu) a prohnal pro jistotu scannerem (takže to šlo původně foťák - tiskárna - lamino - scanner :-/). Letní a zimní verze koně (to ještě neměl ani jeden šedivý/bílý chlup) a na té letní dokonce ještě stále trochu vypadal jako sportovní kůň...

PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: "Loztomilouskyyyy" :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    a zaujali mě tihle dva... zřejmě dvojčata? Drželi se pořád spolu - takže zjevně zvládla oslice porodit i dvojčata...

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: já myslím, že ano... chová se pořád jako osel - je chytrý, vynalézavý a přizpůsobivý
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Dá se divoký osel zvládající obírat auta o mrkev považovat ještě za divokého???
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: No to ještě dlouho nebude... a skutečný stav těch padlých se posléze ukáže během pár dní (ČT to nijak nekomentuje a snaží se kamerami nezabírat, jakoby se nestalo a aby nedráždili aktivisty)...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    z veselejšího soudku, našla jsem jednu z léta... divocí osli přepadávají auta a žebrají mrkve... oslíčata se žebrání neúčastní, nicméně tenhle exemplář má potenciál být skutečně velkým, silným a TVRDOHLAVÝM oslem... :-))

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: ... a já doufala, že to i poběží virtuálně.... že - pro jednou - nebudou jatka :-(
    PES
    PES --- ---
    Hmmm, tak dva padli na Taxisu asi Sotovento a NoTimeToLose (jeden běžel dál bez jezdce a jeden zůstal ležet bez hnutí - nejspíš si zlomil vaz), na Irské lavici další pád (jezdkyně)...
    PES
    PES --- ---
    Takže VP dnes jen virtuálně?
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: No jo, ten výraz od sena asi tak vypadal (přitom se ta mlha už docela zvedala a nebyl to ten typ "mlha kdy bys koně na dva metry pohledal")...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: jéééé, to bych chtěla vidět.... :-))) Naše kozy (teda kůzlata, staré kozy jsou na to moc důležité a bez smyslu pro humor) milují dětskou klouzačku... vyletí nahoru a pak jedou dolů - ale nesedají si tedy, oni se spíš snaží udržet, aby to neuklouzlo...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: Když jsem byla dítě, měli jsme kozu, Lízu :) a ta milovala chodit se klouzat. Táta měl vyhozený starý lino někde u stromu a kozena zjistila, že stačí vyběhnou nahoru , sednou a frčí to :) Dělala to leta, tak jí tam to lino zůstalo :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: to vypadá jako "mlha, že by ani koně nevyhnal" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam