• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: No budou to řešit, ale majitelé koní, tak jako předloni - proč asi alespoň o víkendu jezdím Vobluďákovi umýt pečlivě nohy skoro až po karpy (aneb kdo nečistil a neumýval alespoň 1x týdně, tak pak řešil nějaký kožní tfujtajbl - chuděra shirka měla puchýřky skoro až po zadek a než pochopila, že umytí a dezinfekce jí uleví, tak udělala pár otisků zadní do omítky - naštěstí do lidí kopat nechtěla, těm se vyhýbala, ale nějak to projevit musela :-/)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: a az uhnijou, stejne to nikdo resit nebude....
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Myslim si, ze bahno majitel vzdycky uhraje na blbou sezonu. Krok toho to prohrnuje radlici a zvirata jsou v dobrem stavu (az moc...). To neprojde dokud tam nejakemu koni neuhnijou nohy
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Ach. Nejsou to nejak nevyhovujiici podminky, zanedbana pece, srani na zakladni veci, nebo tak neco? :(
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: S tim KVS stejne nic neudela. Neshledaji pochybeni vuci zakonum
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: Já se teď odstěhovala do země věčného bahna a čoveče, takovejhle sajrajt nenajdeš ani tady :/
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Nope...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Kvs, kvs, kvs...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: já do fronty nemusím, mě to UPS přiveze až před dveře - ale ty bys měl vyběhnout, aby mi to do vánoc došlo!
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Tak šup, šup do fronty :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: tak šup šup, do UPS a expres poslat krabičku na Vidrholec... fotky umí dávat kdekdo, já chci krabičku :-))
    PES
    PES --- ---
    Prý že kdo to sní - připraví se to na distribuci a rodina se o konzumaci postará :-)))
    PES
    PES --- ---
    Dnes jen na otočku, alespoň umýt nohy a zkontrolovat kopyta...
    ...samozřejmě standardní činnost nacpávání se (z dálky, zvětšeno = rozmazalo se), ale prohrnutí cesty blátem radlicí traktůrku pomohlo (škoda, že to nedělají alespoň 2x týdně)

...andaluské čistokrevné čuně raději mizí ze záběru (kůň - čuně je fakt za trest)
    PES
    PES --- ---
    MIST: Však to byla legrace (i když kdo ví jak a na co tu "bojovou slípku" trénuje :-))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    MIST: asi mám v cvičení slepic mezery (ale to je tím, že už jsem si je brala jako pubošky :-)). Tak budu muset posílit :-))
    MIST
    MIST --- ---
    PES: nejde :) je to jen cvaknuty v moment, ze to tak vypada....tohle je neuveritelne mirna slipka

CAROLIAN: jo, moc hezky se vybarvila, zlata krajkovana Wyandottka to je. Ja jsem rada, ze si s nima Fucik hraje, takze se daji dobre ovladat. Vsak jsem ti rikala, jak kamaradka chodi pro vejce se smetakem, hrabema, v plne zbroji. Na takova dramata nejsem zvedava.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    MIST: je nádherná.... takhle cvičený je teda nemám... jsem se je dneska snažila vyhodit ze stodoly na mráz a mohly se pominout, aby se dostaly zpět dovnitř.... BR a Australorp se nechají alespoň vzít, ale Ameraucana vůbec... tak doufám, že bude alespoň snášet ta modrá vejce, když už není přítulná!
    PES
    PES --- ---
    MIST: Ta jde po očích... Po očích! :-)
    MIST
    MIST --- ---
    CAROLIAN: no vsak, on je ma jak cviceny orly

MIST
    MIST --- ---
    VAMPY: ano, presne tak jsem mu to vysvetlila .....nenadchnulo ho to :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam