• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Tohle byl zajímavý projekt botiček pro koně, škoda, že to moc neklaplo :/
    Equestrian Trash - Megasus Horserunners
    https://www.youtube.com/watch?v=9gMs2Id3nPM
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    CHEVALIER: ano, přesně ty :-)))...
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    CAROLIAN: stačilo by, kdyby za to ti zelení šašci dostávali pořádný pokuty
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    CAROLIAN: Myslíš české ježky?
    Rozsocháč – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Rozsoch%C3%A1%C4%8D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: nebo takové ty tankové zátarasy - takové ty čtyřšpice :-))
    PES
    PES --- ---
    Teplo a deštivo před víkendem bylo hrozné... kdo nedal pláštěnku, tak měl koně zválené podobně jako vypadala (ne)Mlaďoška - pro zvýraznění částečně očištěno...
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: To by muselo být jako zeď na hranici s Mexikem... ;-))) Jinak bez šance...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PUPEK: oplotit proti prasatům - to je asi marný nápad, co? Projdou vším...
    PES
    PES --- ---
    Po ránu lehce mrazivo, ale dnes dostane místo pláštěnky na 2 opravu mrazivé dny deku a pak, zase při deštivé oblevě převlékání v úterý do pláštěnky...
    ...dnes jen necelých 5km kolečko na dohled a kolem řeky. Jak se na sluníčku "rozehřál", tak měl roupy jako že poskočí 2 skoky skoro na místě a že by se jako rozběhl (že by se chtěl honit, najednou ;-)).

PUPEK
    PUPEK --- ---
    CAROLIAN: koně sis tím poradí, to je v pohodě, akorát tam vyklepáváš traktor, když to potřebuješ přesekat a fakt tam nic pořádně neroste a to je nejhorší
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PUPEK: tak to musí bejt radost.... nelámou si v tom tankdromu pak zvířata nohy?
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: aha, já jsem měla drážkované... na jednom typu byly vysloveně drážky, druhý tam měl takové kosočtverce - ty byly úplně nejlepší...
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: Z jedné strany drážkované jsou lepší (i když v průmyslu je většinou nemají až tak rádi, protože ideální je mít možnost je po částečném opotřebení z jedné strany jednoduše otočit a ještě nějakou dobu používat)...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: ja jich tu mam hodne, koupene s barakem a mokry klouzou vsechny... ale mozna jestli na nem jsou nejake drazky tak to bude lepsi
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    CAROLIAN: to je pravda, je to z hlediska uživení se...nám do toho hážou vidle ještě myslivci se svejma prasatama, který nám vždycky rozrejou minimálně 1/3 ohrady
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: je to kus od kusu... já jsem měla klouzavej jeden a když jsem ho otočila, tak neklouzal...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Hele, asi mam nejaky divny, zatim mi to na nich jeste neklouzlo. Zaplatpanbu! Mam v planu si je vzdycky na zimu vytahnout a na jare sklidit. TO by mohlo bejt dobry!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: akorat mokre a kolem nuly dost klouzou..
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Ty dopravníkové pásy jsou fajn...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    No, priznam se, ze ted je to masakr i tady u mne. Kone maji paddocky prinejlepsim 50m2, tak na kybl, misto na srani a boudu. V boude u sena maji suchou zem, ale vsude jinde totalni peklo. I kdyz uprimne, to je prvni rok, a do pristiho to budu resit. Mam ted neomezenej prisun metr sirokejch prepravnikovejch pasu, a ty jsou jak kouzlo. Nejlepsi na nich je, ze se daji pohodit, a pak zase uklidit. Takze do pristiho roku jich poridim i pred vrata a k "parkovisti" (rozryty to tu mam od konu aj od aut), udelam konsky chodnicky a vyspagatkuju jim trasy. Plus teda pokud se stane zazrak a nasetrim desitku, zrealizuju tu ohradu na louce nade mnou a vykopnu je tam. Ach, to sneni!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam