dnešní zážitek... doufám, že vám nepřijde zvláštní a nebudete se ničemu divit a budete si říkat, že a co jako...
... jak dlouho myslíte, že trvá naložení haflingera (valach), neurčité velké kobyly, velkého valacha (dutch warmblood, nechce se mi hledat český překlad) a clydesdaleky do jednoho přívěsu? Můj odhad jsou cca čtyři minuty - nakráčí hafl, uváže se, zaklapne se přepážka a jde kobča, uváže se, zaklapne se přepážka, nakráčí dutch, uváže, zaklapne se přepážka, akorát clydesdalka na zlomek vteřiny zaváhá (já bych váhala taky, ono to vypadá, že se tam tenhle tančík nemůže vejít, ale vejde, v pohodě) - a šup, jede se.
Dceřin nový voltižový oddíl - mají imho naprosto fantastické koně, totální plyšáky a profíky... pět hodin v zapůjčené hale, od příprav na představení (různé zatloukání, volání, tahání drátů, stěhování beden, mávání skládacíma židličkama, ječení dvacítky holčiček atd.), přes vlastní představení (hudba, kostýmy, potlesk, volání, fandění) až po skládání (opět židličky, bedny, dráty atd.) a kromě mírného (zvědavého) překvapení dutche nad tím, že na druhé straně zrcadla se zjevil další dutch absolutně bez vzrůša...