ja vcera zkusila i druheho ponika, jak mu to pujde na opratich. On je desne intelignetni a sikovnej, ale takovej ten chlapskej egoista. Takze jsem ho trochu lonzovala a pak mu zapla lonz jako oprate. Vysel, sel asi deset metru ukazkove. Pak zjistil, ze vlastne nejde sam, ale je ovladan, takze mi rekl "tak takvou chujovinu ja teda z principu delat nebudu, proste ne, co sis to zas vymyslela". takze zacal couvat. inu, podporila jsem ho a couval tak 50 metru.pak uz to bylo neprijemny, tvaril se na me zhnusene, ale sel trochu dopredu. Kdyz jsme zkusili zatocit, zase ze tohle delat nebude a zacal couvat... no zkratim to, parkrat pocouval, a pak teda zjistil, ze je to vlastne jako jezdeni aale bez zateze a najednou krasne chodil vlnovky a kruhy, zacatel, zastavil... takze to pujde, to pujde :) pobavil me :)))) kdybyste videli ten jeho vyraz :D ale on to prijme, musim ho hodne chvalit, rikat mu jak je krasneh a chytrej a jak mu to jde ... no a pak uvidime, jestli da pneusku, to nevim, ale ted se bude aspon chodit ucit drezuru na opratich ;) konec hlaseni v pony jazyce