Ja jsem si usporadala komorniho huberta vcera, a dokonce mi prijeli lidi s hengrem a konma, takze to musi bejt hubert :D Misto kokard jsem udelala medailicky, pro kone vyspagatkovala soukrome vybehy, prichystala pristresek s ketasem, ohniste a hranici, nanosila zidle, zradlo navarila, nakoupila... a pripravila dostih a jizdu zrucnosti O HODNOTNE CENY :)) ...jako nebylo to malo prace :D Jeste jsem vyrobila vsem jedny oteze za ucast, tak doufam, ze je bude aspon nekdo pouzivat :))
Nakonec se vsechno povedlo, jen teda nez jsme vyrazili, tak jsem se malem posrala strachy. Kamaradi ale do mne nalili tri hrnky svaraku, a pak uz jsem mela dost odvahy. Hrebec se podle planu jednou vzepjal, jednu dostal mezi usi a po zbytek cesty byl dobrej. A to jsme tam meli kobylu! Celkem nas bylo pet, moc lidi jsem nezvala, protoze mene je nekdy vice. Cehoz pravidla jsem se teda mela drzet i pri dylce programu, ale tak mam pouceni pro pristi rok, ze vyjizdka (a to byla jen 6km!), dostih a jeste jizdy zrucnosti jsou uz proste na lidi i kone trochu moc. Jinak bylo i zpestreni, kdy jsme museli vsichni zastavit kvuli curajici osobe, coz byla opravdova zkouska, pac hrebec je klidnej, jen dokud ma co na praci, beda, jak lidi stojej na miste :)) Mam z toho i video, jak jsme tam chodili kolecka, a bylo to dost na pohodu. Pro mne to byla velka skola v tom, ze muzu jit ven s vice konma. Hodne mi to vylecilo sebevedomi a hlavne chut to dal s nim zkouset do pruvodu a podobne.
Kazdopadne to byla prda, vsichni si to pochvalujou (teda alepson prede mnou) a to mne tesi. Pristi rok to mozna udelam uz i pro sedum koni :D