• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    Koně z jiného úhlu pohledu, než jako cvičební náčinní.
    Zvídaví lidé vítaní, stejně jako vlastní zkušenosti.
    rozbalit záhlaví
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: a já myslela, že budeš obdivovat moje kozy :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Není ten "les" na okraji zase tak marný...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES
    PES --- ---
    PES: ... nicméně stále z něj vychází obsah, který v sobě už musel mít delší dobu (podle struktury a obsahu), takže si musí dát pořádný "detox" a nálevy pokračovat dokud nevyjde opravdu všechno...
    ... tak ještě jedno hovno (co jiného se u koní probírá, pokud se nepomlouvají lidé za zády navzájem, tak se baví o tom, tak jim koně papají a jak jim kakají ;-))

ACKO
    ACKO --- ---
    PES: tyjo, tak to si užívá dlouhého života, tak přeji ještě pár hezkých let ať jste spolu 😀
    PES
    PES --- ---
    ACKO: na půl cesty mezi 26 a 27 lety
    ACKO
    ACKO --- ---
    PES: kolik mu je?
    PES
    PES --- ---
    ACKO: No s jeho věkem už to bude stále "o nervy", ale vypadá to teď už mnohem lépe...
    ...zrovna z něho nálev dostal další kousek.
    ACKO
    ACKO --- ---
    PES: ten je hezkej 😀 tak ať je už dobře
    PES
    PES --- ---
    PES: další nálev a další kolo pohybu...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Gratulace! Tak poradny hovna do roku 2023 prejem :D
    My jsme petardy zvladli s nonsalanci, zadny zraneni, zadny drama, jednou si normen porotoval, paradoxne misto uklidnovani pomohlo okriknuti, tak pak teda jen stal a byl smutnej. Tak jsem ho drbala na koulich a sunkach zevnitr, a to uz mu petardy byly ukradeny :D
    A nejvic bodu ma pes, kterej se nebal vubec, ale hrozil, vrcel a blafal a vubec byl dost hustej!
    PES
    PES --- ---
    PES: na ranní pohybové procházce po areálu Kliniky neskutečně ožil a rozhlížel se po všem okolo jakoby tam byl poprvé...
    ... navíc hned jak mne uviděl přijít k boxu, tak zařehtal na pozdrav a celkově předváděl docela nadšení z návštěvy.
    PES
    PES --- ---
    Jakou může na Nový rok udělat radost HOVNO !!!

PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: To je jen úhel pohledu ;-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: ještě že ON má TEBE do deseti minut daleko....
    PES
    PES --- ---
    PES: a ještě jedna procházka v areálu po dalším nálevu (odlehčí se personálu, který nemusí pul hodiny pochodovat s jedním koněm, přece jen tam není sám)...
    ... musí se protřepat (jak u Bonda - protřepat, nemíchat... ;-)), ještě že ho teď mám do 10minut daleko...
    PES
    PES --- ---
    Tak vyhráno ještě zdaleka není, ten největší nalezený kus ve střevech stále vězí, prý dle pohmatu je to hodně tuhá věc velikosti prý přibližně bochníku chleba Šumava (a to se mi zdál velký ten "špunt" před rektem, který byl původně velikosti prý pštrosího vejce, co se posléze trochu zmenšil na "avocado" než šel ven)...
    PES
    PES --- ---
    Koníček dnes o něco živější, nicméně stále má předepsané co 2-3 hodiny 6L nálev + procházku v areálu pro pohyb střev...

ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: ono ne kazda kolika se leci pohybem atd, kolika je jen symptom, ale puvodu teto bolestivosti muze byt vicero a nekdy je pohyb treba kvuli bolesti nemozny
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Konacina, to je drina!

Jinak tri kralove letos ve spolupraci s nasi mistni charitou! Dneska jsem to domluvila, tak Normen bude mit premieru v pruvodu s cizim konem (bude tam jeden kun ze vsi, na kterym pojede treti kral).
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Ty už jsi si toho taky během let užila...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam