• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja jdu asi vyrabet snezny pluh za ponika kdyz to vidim
    PES
    PES --- ---
    Ráno na Vysočině (nasněžilo)
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    ANABEL_LEE: Stastna to zena :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    dneska rano ji pustim do vybehu a ona bezi za ponikem a necha se obskocit :D baba jedna nadrzena
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: mam doma kobylu od kamosky,bude ji v unoru 30... super babca, ale je to fakt vyjimka... nema oko, ma artrozu, ale chodi a mozek slouzi
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    PES: To je vek panecku
    PES
    PES --- ---
    Btw. nesnáším nakupování oblečení a obuvi, ale když už to je nezbytné, tak toho rovnou koupím více. Někdy, když se zadařilo (výhodná cena, vzhled, velikost i tvar), tak klidně i několik párů téhož (třeba jen s barevnou variací)...
    ... tentokrát dorazila nouze a tak nebylo zbytí (naposledy jsem nakupoval obuv dva dny před prvním CoViD lock-downem a vydržel s ní až do teď, však aby ne, tehdy to bylo 8 krabic).
    Tenhle týden, s obrovskou nechutí, jsem musel pro boty hlavně teď do zimy (a narazil jsem i na výhodnou cenu zimních bot, co si budu brát do stáje) a teď to vypadá v chodbě jako v prodejně obuvi ;-)))

PES
    PES --- ---
    VAMPY: teď už de-facto 27.5
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    PES: Kolik ze mu to je? 27?
    PES
    PES --- ---
    PES: ...ale musím ho (opět) pochválit, hodný byl, dával si pozor kam šlape, stejně tak si dával pozor co dělám já (i když má "volno", tak přece jen si mne hlídá + je rád za morální oporu, když se náhodou něčeho lekne). Prostě takový parťák na procházky/venčení.
    PES
    PES --- ---
    COWBOY: tady to spadá klimatem stále ještě pod J.Moravu, ale jestli vyjde předpověď teď PÁ+SO, tak už to bude také zavalené sněhem (alespoň na místní poměry)...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PES: My jsme Jizerky. Naši koně se už vůbec nesnaží hledat trávu pod sněhem. Tak je ho tam už skoro 20 cm.
    PES
    PES --- ---
    COWBOY: kus za Brnem směrem na Vysočině...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PES: Kde že ho máš ustájeného?
    PES
    PES --- ---
    PES
    PES --- ---
    Koníček tvrdí, že to stojí fakt za prd...
    ...hledat něco pod sněhovým popraškem, zima je, místy to klouže (zamrzlé kaluže), obecně tvrdé (zmrzlé) to je. A to ještě netuší, že má teď zhruba dva dny fakt sněžit (pokud se modely Rosničkářů moc nespletou), i proto jsem ho zajel zkontrolovat ještě dnes (od zítra by už mohly kolabovat silnice i železnice).
    PES
    PES --- ---
    Dnes výlet za koníčkem v mrazivém počasí. Koníček byl docela nadšený z návštěvy a možnosti hledat ještě nějaké zbytky trávy pod sněhem (samo moc tomu nedal, ale trochu toho pod tím sněhovým popraškem najít zkusil).
    Vzhledem k větrnému počasí měl našlápnuto k lekání se nějakých imaginárních bubáků, ale opět mne potěšil, že hned po prvním rychlejším pohybu (kdy každý koňmi alespoň lehce poznamenaný už by čekal úprk "domů") se ještě podívá co já na to a když nic anebo pokud mu ukážu, aby se vrátil, tak přijde a pokračuje pak v původní činnosti.
    Chvíli jsme se šli podívat i ven, u koníčka v tom byla také naděje, že třeba jinde bude ještě lepší nabídka trávy či tak. Každopádně když pak uviděl, že i na místech, kde normálně je vždy něco k pasení, je také zasněženo, tak bych Vám přál vidět ten znechucený výraz ve stylu "Ono je to tady snad ještě horší než to bylo támhle :-(".

PES
    PES --- ---
    To jsem zvědav co to dnes ve 20:00 bude

Krotitel kon�
    https://www.tvprogram.cz/krotitel-koni/1820652539
    PES
    PES --- ---
    Pohodička ve městě ;-)

PES
    PES --- ---
    Hehehe, to je ale objev... (bohužel zamčený Prémium článek)

Za co zapřáhnout koně? Velký přívěs potřebuje vhodné auto, Yeti je tajný tip - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/skoda-yeti-ojetina.A230331_073003_automoto_mom
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam