• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAPANEVROPA - čeká nás konec národů v Evropě?
    LALINA
    LALINA --- ---
    aha....tak to promin, nepoznala jsem ironii:)

    železnou? hlavně pevnou a ozbrojenou. Jsme ve válce. Sice vypadá jinak než turci na koních s křivejma šavlema, ale válka je to zcela vážná a jde v ní stále o to samé: o ovládnutí území....
    Zatím se Evropa nakonec turkovi vždycky ubránila, ale proto, že se BRÁNILA.
    Dneska už se nebrání a to je na tom to tragický. Nebrání, ale snaží se vykoupit penězma...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Trošku ironicky myšleno LALI. My v Čechách ho nepotřebujeme. Historicky jsme na tom dobře. Tady zaseli sémě Římané, Turci, Mongolové, Švédové, Francouzi, Hunové, Germáni i Rusáci .....a další. Proto naše ženy patří k něm nejhezčím. Obměnu potřebují severské státy (Ale nemusí to být nutně arabský element)
    LALINA: Ale tady nesouhlasím. Pokud vypadneme z EU a budou se sem valit běženci z celé Afriky, těžko budem ucpávat skulinky na hranicích. Nebo si přeješ novou železnou oponu ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKINE, víš, že se tím dostáváme do celkem protichůdného postavení? Teprve mi dochází, co vlastně říkáš.... Arabský genom. Ty ho vítáš. První člověk, kterýho znám a je na týhle straně.... arabský genom... pane Bože....
    LALINA
    LALINA --- ---
    jestli nevypadneme z EU dřív, než se podaří zaplavit "ochotné země" (chudáci ti neochotní původní, kterých se nikdo neptá) tak nás to smete taky.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: mluv za sebe, jo?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Křížení lidu: Trochu arabského genomu nám neublíží.
    Existuje polotajná dohoda o přesídlení Syřanů do Evropy, tvrdí Orbán - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...do-evropy-tvrdi-orban-p8i-/zahranicni.aspx?c=A151202_112550_zahranicni_ert
    LALINA
    LALINA --- ---
    Klusáček (ČSNS): Křížený lid - základ sjednocené Evropy | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...-volicum/Klusacek-CSNS-Krizeny-lid-zaklad-sjednocene-Evropy-410060
    LALINA
    LALINA --- ---
    markéta šichtařová a její bezbřehý optimismus:)) ona na konci článku zminuje dvě vady na kráse, já dodám třetí, kterou ona ani nevzala v úvahu: než klekne systém sociálních dávek, aby vyschl i proud imigrantů, BUDOU UŹ DÁVNO VŠICHNI IMIGRANTI TADY a jakmile jim dojdou dávky a peníze, budou si to brát sami bez dovolení. Navíc nikde není řečeno, že migranti přestanou zaplavovat Evropu v okamžiku, kdy klesnou sociální dávky.... to vůbec není jisté, a pokud je něco pravdy na skrytých záměrech zničit evropské národy a rozředit jejich kulturu a IQ imigrantama, tak je sem dostanou jinak....

    Markéta Šichtařová: Imigranty vyřeší neviditelná ruka trhu
    http://eurodenik.cz/nazory/marketa-sichtarova-imigranty-vyresi-neviditelna-ruka-trhu
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN - hm:)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Tak se naskýtá otázka, jestli si vůbec svůj stát zaslouží. Nakonec si Sýrii rozdělí Rusáci, Amíci a Frantíci
    LALINA
    LALINA --- ---
    ano, je to divný, pokud pořád ještě věříš oficiální eu propagandě....pokud ne, už ti to začne dávat větší smysl....
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: tj. dnes a denně. Stejně je to divné, že sami uprchlíci nechtějí už teď bojovat proti ISIL. Dyť těch teroristů není více jak 30-40 tis. A na útěku jsou miliony lidí. Sadám měl daleko větší armádu a padl během pár dní.
    LALINA
    LALINA --- ---
    keikin......pracovní sílu....haha
    bojovat se musí... jako proti blbosti.......
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Bylo to taková ironie. Že vlastně křičíme, proč bysme jim měli dávat dávky, ale těm nahoře se to vlastně hodí, že tu mají levnou pracovní sílu.

    A kdo porazí IS ? Nakonec bude muset řešit pozemní operace (jak v Iráku). A kdo bude bojovat ? Evropani ? Spíš se bude hodit to, že Evropa vycvičí armádu ze syrských uprchlíků, aby si šli vybojovat "svůj stát".
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN - včerejší reakce byla impulsívní.., ale Bůh nepomohl, pořád tvému postu nerozumím, co jsi tím vlastně chtěl říct....
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: panebože
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LALINA: Myslíš si, že Evropa je natolik silná, aby vyzbrojila 30 000 uprchlíků ? Dávky jim dáme, bude to levnější než platit naše troopery.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: pokud by byla celá evropa zamořená vietnamcema a další by se sem hrnuli po statisících a požadovali domy, auta, dávky a ženy, tak by se jistě ozvali taky.
    Protože tohle je o-či-vid-ně problém celé evropy. My na východě jsme si to uědomili hned, že nastává průser, ti zpolauvaření západani už ne... snad možná ted...
    Nejde jen o smrt dvou stovek lidí, jde o souběh a synergii událostí, která možná, snad pohne věcmi kupředu. ale přitom si nesmíme ani na chvíli mylet, že se nechají vrátit, zbavit občanství, dávek a dalších výhod jen tak dobrovolně...... to se ještě sluníčkáři a slepotou ranění budou divit...to si ještě popláčou, svěc nazapalují a písní nazpívají do aleluja...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jak to tak sleduji, tak pro nás bude nejlepší vystoupit z té byrokratické sebedestrukční mašinérie jménem EU. Dokonce (díky naší poloze) si můžeme dovolit vystoupit i z NATO a začít si pořádně hlídat svoje území, popř. bychom mohli poslat naše vojáky na pomoc chránit vnější hranici.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DEJAVU: Takže to vlastně záleží na úhlu pohledu. Evropské země potřebovali pro svůj růst bohatství jiných zemí. Vzali si ho, ale jak je vidět, nic není zadarmo. Pořád se nemohu zbavit dojmu, že nám politici tlačí do hlav, že útok je to na všechny. Přitom 11. 9. to byl útok na USA, tentokrát je to proti Francii.
    To je jakobychom si sem do čech natahali třeba miliony vietnamců a neuměli je asimilovat. Pár frustrovaných vietnamců by posekalo mačetou pár čechů a hned by to byl jakože útok proti celé euroatlantické civilizaci.

    Nechci to bagatelizovat, teror je hnusnej aŤ je kde je. Ale proč platit za chyby druhých ? Tahle solidarita vede do pekel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam