• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DADOSHEKKSVAŘOVÁNÍ - praxe, rady, tipy, práce, doporučení a vše okolo !
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    HARVIE: Aha, díky za info.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    SKLIVEC: zajem nemam, ale doplnim ze neni na svarovani, ale na EDM řezání (vyjiskřování)
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Ahoj, dostala se ke mě špulka mosazného drátu. Myslím, že se používá na pájení/svařování, nehodila by se tady někomu? Nebo nevíte, kam ji případně udat? Je to 0,25mm, něco přes 5kg, zabalená. Díky.

TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    ADIK: jj, vaříme s tím ale jen tenký věci - nerez, železo, hliník, rozmezí od 0.8 do cca 4 mm a na začátku je to vždy trochu alchymie, ale jak si to člověk jednou nastaví, tak je to radost. Na větší věci máme jiný stroje.
    Nízká cena je tam daná tím, že v tom není žádný kravská trafo a elektroniku mrskají číňani nejspíš i na jedné lince a pak se to prodává pod 10 různejma značkama v různém stavu osazení. konkrétně tuhle jsme koupili na doporučení od člověka, co jí používá už pár let a neměl s tím jediný problém.
    ADIK
    ADIK --- ---
    TEAPACK: ovladaci panel vypada dost podobne. Varite s tim hlinik? (Muj primarni ucel)
    Me na tom zarazi ta nizka cena...
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    čelní panel se nějak nenačetl, tak ještě jednou...

TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    ADIK: máme podobnou - Stahlwerk ac/dc 200A a ohromná spokojenost.

ADIK
    ADIK --- ---
    Nejaky nazor, pripadne zkusenost?

Svářečka na hliník - TIG AC/DC - 200 A - digitální- 230 V - Puls | expondo.cz
    https://www.expondo.cz/welbach-svarecka-na-hlinik-tig-ac-dc-200-a-digitalni-230-v-puls-10020164
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TROJKA: Neprodal. Odložila se zas v práci do kouta.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    TOMBRIDER: jestlipak uzs prodal tu plasmu? Nějaká by se nám do Kotelny hodila , , mam jednu Telwin, jenze na jine dílně, čili pokukuju po další. .
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Ahoj, zkusím se poptat zde.
    Chtěl bych prodat zánovní Cebora power plasma 3100 a málo používaný Cebora Tig invertor power tig 1665 dc hf. A potřeboval bych zjistit jakou to má cenu..
    Nemá někdo přehled?
    Dík
    CHIX
    CHIX --- ---
    caj
    moje guglefu neumi najit manual na invertig 160 gw
    nevite kde to sehnat? pdf :o)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    TROJKA: Až probereš ty nekonečné zástupy brigádníků, taky mi nějaký přihraj. :-)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    akorat je treba dopredu pocitat s opravou podavace:))
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    ZELENY_CAJ: rekl bych , ze nedelas chybu, mam podobnou ,Filex, cina , ale nekolik let a super
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    Pratele , nekdo volne svarecske ruce na brigadu, nejako nestihame . .
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Nejaky TIGar co by mi (u me ve stodole) dokazal zpevnit hliniky na voziku laseru? Troufne si nekdo? Za prachy samozrejme.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    MLIKARNA: Jo novej materiál, já si říkal... :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    BOB_GALLOWS: vzal sem obyč kulatinu a 5mm pasovinu a navařil novej kus - není to žádná nádhera ale drží to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam