• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    LKA
    LKA --- ---
    KETHAMINA: Prvni rozhovor s nim byl v dobe zatahu na growshopy, ted se ke kauze vratili kvuli (dost podivnym) vysledkum u soudu. To mi prijde OK.
    Behem pripravy daji pokec na tema KM a hned maji tema na dalsi rozhovor. Drobny preslap ktery se da prominout, Vymyslej na kazdy den nekolik novych temat, i tak je maji rozmanite.
    PATEJL: Titulek mi prijde v poradku. Ze je lektor tam psano je, v rozhovoru rika ze to s brachou planovali jako bussinesplan ktery nevysel a proc. Titulek odkazuje na rozhovor a zmineny rozdil trenovani v telocvicne proti realite na ulici.

Tech stretu, kdy nejaky rozhovor vypada jako objednane PR, tam je vic. Tomu se tezko vyhyba a v ramci temat a sirce zaberu se to da filtrovat na divacke/osobni urovni. Vyberes co ti sedi a co ne. Stejne jako rozhovor s Landou, je to jenom PR osoby?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PATEJL: já si třeba vybavuji rozhovor s romským boxerem, a tam teda určitě nebylo tolik videí a prezentace jeho kurzů, jak bylo tady. Víc a víc mám chuť poslouchat jen mp3
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PATEJL: no, mě naopak zas překvapuje, že když většinou používají záběry s větším odstupem, proč zrovna tady to dělají zblízka. Ta moje myšlenka byla právě obráceně, že to nechápu obsahově + ještě vizuálně to je otřesný.
    ALI
    ALI --- ---
    STEPNI_VLK: kraus, jo? no tak ja to zkusim teda.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HARDY: no, tak toho jsem našla pětkrát. Krom jednoho z 23.9.jsem jeho videa neviděla. Doporučite někdo některé?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    I když jsem se tomu vyhýbal, tak jsem nakonec dal i ten rozhovor s Leošem Marešem.. a musím říct, že to byl jeden z nejzbytečnějších rozhovorů, který jsem kdy viděl/četl. Nemluvě o tom, že Leoš tam sice zmiňoval pokoru, ale já mu ji nevěřím ani za mák..

Oproti tomu rozhovor s Ivanem Krausem, který jsem si pouštěl předtím, to byla sakra jiná káva!
    HARDY
    HARDY --- ---
    KETHAMINA: Já myslím, že vede Tabery...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KETHAMINA: Krav-maga je s K.. no a je to zajimave tema, souhlasim ale, ze daleko zajimavejsi by byl duel s jeho bratrem Jakubem, tak treba priste :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Úplně nechápu ten směr, minulý týden s ním rozhovor, jak dopadl soud s growshopy, teď Crav Maga, loni taky rozhovor... Co je na tomhle člověku tak zajímavého, že byl už 3x? Víte o někom jiném, který byl také tolikrát?

http://video.aktualne.cz/...i-hrozby-pripravena-proto-je-skolime/r~e0a81d1ea5a411e5897e002590604f2e/

Když se odpoutam od toho, že mu šilhà oko, má díru mezi zubama - podpořený detailními záběry a jeho strašnou češtinou, tak mi to dost nesedí s tím konceptem neutrální žurnalistiky.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LEMUR: v Budějovicích by chtěl žít každý, teda kromě mě.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    SALUSA_SECUNDUS:jooo a chtěl bych opravit svůj hlas - už mě nenechává klidným, už doufám, že nevydrží dlouho, jen tak mmch. aby řeč nestála
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    LEMUR:
    Jiri Pit Bugno
    "Landa to ma poslednich 3 roky hozene na Budejovice."

vysvětlí mi někdo, co to je mít to hozený na Budějovice?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    STEPNI_VLK: přesně , dával jsem to jsem kvůli obsahu , nikoliv kvůli "šokujícímu" nadpisu.Rozhodně rozhovor s panem Cílkem stojí za poslechnutí.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LEMUR: Souhlasím. Na druhou stranu, asi od nich jako od mainstreamového média nemůžeš očekávat, že se nebudou chtít "prodat", resp. zaujmout potenciální diváky..

Edit: Mimochodem, teď jsem si ten rozhovor konečně přehrál, je hodně zajímavý a rozhodně stojí za doporučení. Jinými slovy, je zbytečné jej zavrhnout kvůli titulku. Nemluvě o tom, že Cílek hned vzápětí po živení dětí nenávisti vůči křesťanům mluví o reálné genocidě křesťanů v Iráku, takže ten titulek mohl být ještě mnohem horší, tedy bombastičtější a bulvárnější..
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    GONZA223: Ten titulek mě trochu vadí ...... klasicky novinářsky vyberou to "nejbombastičtější", vytrhnou to z kontextu a zneužijou kvůli sledovanosti. To mě u DV TV teda mrzí... Je to myslim zbytečný. Možná kontraproduktivní, z mýho pohledu. Protože Cílek např. říkal něco jako "v některých islámských komunitách jsou děti vychovávány ..." .... Tenhle titulek je bullshit, vůbec nelajkuju.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Cílek: Islám má tendenci expandovat, muslimské děti jsou odmala živeny nenávistí vůči křesťanům

http://video.aktualne.cz/...expandovat-muslimske-deti-jsou-ziven/r~384df5d2a36311e590ec0025900fea04/
    CORDESCU
    CORDESCU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: já mám zase problém vnímat hosty, když koukám na něj ;)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    HARDY: on za to asi nemuze, ale pusobi hrozne detsky.. a ja pak vubec nevnimam co rika a co se pta, ale je mi jenom ciste protivnej.. nevim no, pro me takovej nepochopitelnej tah, asi jako rozhovor s Maresem, holt vse se neda racionalne vysvetlit :)
    HARDY
    HARDY --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Chybí mi tam odpověď, kterou někdo použil na FB v komentářích na otázku "Co říkáte na našeho nového moderátora F.H.?"
    - Jako moderátor nevim, jako moderátorka skvělý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam