• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURDV TV - vaše EZO TV !
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    N_I: To mi teda (aspoň zatim) vůbec nevadí, přestože to fakt používá hodně.... Je to něco jako eufemismus pro "hele, přestaň chodit okolo horký kaše a řekni konečně, o čem to opravdu mluvíš a zahoď tyhle opatrný politicky korektní ale přitom nicneříkající prázdný fráze..." .... s tím, že má podle mě výbornou schopnost číst mezi řádkama a udeřit hřebíček na hlavičku .... abych taky použil nějaký tyhlety fráze :))

Takže abys to správně pochopil - slyšim jeho hosta něco říkat a přemejšlim, jak to přesně myslí, a minutu potom se ho přesně na to V. zeptá touhle "berličkou" a většinou je jasno - má nějakou zvláštní schopnost to z těch lidí dostat podle mě... Jedinej, kdo se fakt nenechal, byl Pelta...))) Pelta je prostě svýho druhu geniální profík..))
    N_I
    N_I --- ---
    a me zase zacina vadit veselovskeho berlicka - abych to spravne pochopil...:/
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    "...ve vší úctě..." + ironickej .. pošklebek

Tak v jaký úctě? :-(
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    BARNEY__STINSON: Souhlas, přišlo mi to trapný. Asi protože jeho kámoš Leoš vypadnul a oplakal svůj fail, zatimco on šel dál?

(já to teda nesledoval a vlastně ani nevim, jestli jde o stejnou soutěž...))
    BARNEY__STINSON
    BARNEY__STINSON --- ---
    rozhovor s Pavláskem - Veselovský se do něj pořád navážel že neumí tancovat. Přitom on se do té soutěže ani nepřihlásil (ČT ho sama oslovila a několikrát) a sám si ty hlasy taky neposlal, v tomhle je mi ho docela líto.
    HARDY
    HARDY --- ---
    KETHAMINA: mám za to, že od duelů opustili, protože se neosvědčili. Většinou to dopadlo tak, že si každý mlel svou, útočil na toho druhého a nezřídka to končilo hádkou, ze které ses nic nedozvěděl. IMHO je mnohem lepší udělat s každým hostem rozhovor zvlášť a konfrontovat ho s podobnými otázkami.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LKA: jako sorry, jelikož mockrát říkali, že jeden týden natáčí Daniela a druhý Martin, během týdne jsou různý videa s oběma moderátory, tak to spíš chápu tak, že nepouští rozhovory hned, ale průběžně. Tady pak právě nechápu, proč jsou tak rychle za sebou zveřejněné.

Je jasný, že dříve či později se to trochu vyčerpá. Na druhou stranu už fakt dlouho nebyl žádný duel.
    LKA
    LKA --- ---
    KETHAMINA: Prvni rozhovor s nim byl v dobe zatahu na growshopy, ted se ke kauze vratili kvuli (dost podivnym) vysledkum u soudu. To mi prijde OK.
    Behem pripravy daji pokec na tema KM a hned maji tema na dalsi rozhovor. Drobny preslap ktery se da prominout, Vymyslej na kazdy den nekolik novych temat, i tak je maji rozmanite.
    PATEJL: Titulek mi prijde v poradku. Ze je lektor tam psano je, v rozhovoru rika ze to s brachou planovali jako bussinesplan ktery nevysel a proc. Titulek odkazuje na rozhovor a zmineny rozdil trenovani v telocvicne proti realite na ulici.

Tech stretu, kdy nejaky rozhovor vypada jako objednane PR, tam je vic. Tomu se tezko vyhyba a v ramci temat a sirce zaberu se to da filtrovat na divacke/osobni urovni. Vyberes co ti sedi a co ne. Stejne jako rozhovor s Landou, je to jenom PR osoby?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PATEJL: já si třeba vybavuji rozhovor s romským boxerem, a tam teda určitě nebylo tolik videí a prezentace jeho kurzů, jak bylo tady. Víc a víc mám chuť poslouchat jen mp3
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PATEJL: no, mě naopak zas překvapuje, že když většinou používají záběry s větším odstupem, proč zrovna tady to dělají zblízka. Ta moje myšlenka byla právě obráceně, že to nechápu obsahově + ještě vizuálně to je otřesný.
    ALI
    ALI --- ---
    STEPNI_VLK: kraus, jo? no tak ja to zkusim teda.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HARDY: no, tak toho jsem našla pětkrát. Krom jednoho z 23.9.jsem jeho videa neviděla. Doporučite někdo některé?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    I když jsem se tomu vyhýbal, tak jsem nakonec dal i ten rozhovor s Leošem Marešem.. a musím říct, že to byl jeden z nejzbytečnějších rozhovorů, který jsem kdy viděl/četl. Nemluvě o tom, že Leoš tam sice zmiňoval pokoru, ale já mu ji nevěřím ani za mák..

Oproti tomu rozhovor s Ivanem Krausem, který jsem si pouštěl předtím, to byla sakra jiná káva!
    HARDY
    HARDY --- ---
    KETHAMINA: Já myslím, že vede Tabery...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KETHAMINA: Krav-maga je s K.. no a je to zajimave tema, souhlasim ale, ze daleko zajimavejsi by byl duel s jeho bratrem Jakubem, tak treba priste :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Úplně nechápu ten směr, minulý týden s ním rozhovor, jak dopadl soud s growshopy, teď Crav Maga, loni taky rozhovor... Co je na tomhle člověku tak zajímavého, že byl už 3x? Víte o někom jiném, který byl také tolikrát?

http://video.aktualne.cz/...i-hrozby-pripravena-proto-je-skolime/r~e0a81d1ea5a411e5897e002590604f2e/

Když se odpoutam od toho, že mu šilhà oko, má díru mezi zubama - podpořený detailními záběry a jeho strašnou češtinou, tak mi to dost nesedí s tím konceptem neutrální žurnalistiky.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LEMUR: v Budějovicích by chtěl žít každý, teda kromě mě.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    SALUSA_SECUNDUS:jooo a chtěl bych opravit svůj hlas - už mě nenechává klidným, už doufám, že nevydrží dlouho, jen tak mmch. aby řeč nestála
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    LEMUR:
    Jiri Pit Bugno
    "Landa to ma poslednich 3 roky hozene na Budejovice."

vysvětlí mi někdo, co to je mít to hozený na Budějovice?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam