ONEHEART: tak se na to nekoukej, když tě to vede k objektivizaci příběhů postižených. Fakt easy, sorry za rejpanec, žiju s postižením, jsem DJ, a vzhledem ke kruhům ve kterejch se pohybuju, mám potřebu se ozvat a vymezit si teritorium.
Jinak fakt zase tohle téma tak nějak upadlo, hele seriózně... to vám fakt nejde si nasadit nějaký mentální ignore a pokračovat v tématu jakože nic? (Vrtá mi to hlavou, jestli náhodou nejsem divná). Jinak já sama jsem sekla s extází v roce 2003? Nebo tak nějak, a to poměrně brutálně, rozjela jsem si panickou poruchu že umřu, tak mě bylo jasný že holt tyhle látky nejsou pro mě. Jsem snědla za život asi 8 extází, ale stejně to se mnou zamávalo, tyhle látky prostě nejsou pro lidi co jim chcípou svalový buňky dobrý - zatímco prej lidi s DMO mohou fetovat i peří o sto šest, hulit o sto šest, ale zato se jim zlý lidi smějou že mají křivý nohy i dospělejm, no tak co nadělám, všechny zlý lidi poslat do knihovny disability studies nezvládnu.
Vzhledem k tomu že jsem i měla obavy, že na mě leze schíza, nechala jsem se dobrovolně zavřít do jednoho pionýrkýho tábora, co se maskoval za blázinec v Bohunících v Brně, kde jsem po benzách, zametání heapů listí a vyrábění 3D vazeb s kytek se stabilizovala natolik, že jsem byla z blázince vypuštěna mezi normální lidi s pohledem vypadni simulantko zabíráš taky místo skutečnejm lidem co to fakt nedávaj. Jinak vyrábění 3D modelů suchých vazeb mě udrželo jen mírně nepříčetnou, no a co se blázinců týče, spíš než Bohunice bych doporučila Kroměříž nebo Havl Brod, kde jsem pak byla i na praxi. Akorát v tom Havl Brodě je šílená kosa. Jinak velmi rychle jsem si pak koupila gramce, ale raději jsem přerušila studium na psychologii, protože by mě hrabalo, a přihlásila jsem se na FI MUNI. (z tá jsem vylítla po semestru, mají snadný přijímačky, ale krutý zkoušky) Ale taky mě to udrželo jen mírně nepříčetnou, což jsem asi tak dodnes.
Na druhou stranu, student psychologie v blázinci má jistý privilegia co normální pacoš nemá, tj možná to moje vyprávění je hrozně idylický, a na chudej lid jsou psychiatři pak děsně vostrý, zvlášt s drogovou zkušenosti. TJ berte to jako výpovět cisgender educated middle class white female.