• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LILITHEIABEZ DROG...a co dál?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    VYHULENY_UFO: vždyť se na to nedá koukat. mám z toho pocit, jako bych vyklopil vozíčkáře a začal na něj močit. Už jen ta strašná bílá debilka na hlavě prozrazuje hodně..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUKASHIVA: slusnej materialek... :D :D :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUKASHIVA: jo, zrudy z okouna....
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    MOJMA: Jedna z těch míň příjemných věcí na nekontrolovaném užívání je, že se člověk přestává kontrolovat, dodržovat obecný normy chování a nechává přes masku civilizovanosti vybublat svou pravou podstatu osobnosti. A v tom jsi se dostal úplně nejdál, gratuluce Mojmíre.

    Mojmír Širůčka: Rozjedeme točky, hajzlové
    https://www.youtube.com/watch?v=Dpnjc6OnuSg


    Ve světle toho je otázka recidivy zcela minoritní.
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    VYHULENY_UFO: Ten zasadni problem nebude v drogach... doporucuji tuhle studnu informaci,
    o Mojmirkovi se clovek dozvi nejvic.
    klub Mojmír Širůčka fenomén na Okounovi
    http://www.okoun.cz/boards/mojmir_sirucka_fenomen

    MOJMA
    MOJMA --- ---
    VYHULENY_UFO: Recidíva nepříjde. Už z mých narcistních důvodů takovou radost nikomu kolem neudělám. :-D "Můžu si za to sám." ... Samozřejmě, tyhle terapeutický kecy mě už neberou. To nejsem já!! Já jsem "Bobík!" :-DD // ne...to je ten přímej přenos mojí agónie, o kterým jsem už psal ;-) pěkný ne?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MOJMA: vsak prijde recidiva a bude to tak do te doby, nez si priznas, ze rozhodne za tvy chovani nemuzou fety a internety...

    hele a to ses ty tenhle frajer?

    Širůčka - problematika léčby závislostí na stimulačních látkách
    https://www.youtube.com/watch?v=386fKRW6se4
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MOJMA: jasna potreba ropusiho jedu Mojmire!!! :D
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    Asi před 15ti lety jsem si začal s drogama a sociálními sítěmi (nyx, hofyland, cyberspace ...). Začínal sem s extází a klubem "E jako Extáze ...". PO éčku koks, pak BZD ... po12ti letech Praha za prací, tam peří, speed. Ve výsledku sem bral všechno co bylo vlastně, jen nebít čistej. Chlast, tráva, éčko, koks, speedy, halucinogeny, léky ... všechny benzáky, opiáty, ritalin, antidepresiva ve vysokých dávkách. Z Prahy vyhazov, domů a pak 3 roky strmě vzhůru dolů .. Obět fetu a internetu, sociálních sítí, sama sebe. Na BZD fyzicky závislej 10 let. ............................................................................................................. Mnozí si mě ještě možná pamatují zde. Někteří znají moji agónii z internetu, kam jsem ji skoro "v přímém přenosu" posílal. Krušný pohled to jest. No teď už 5tej měsíc čistej. 4tej měsíc čistej od BZD. Absťáky fyzický mám ještě trochu teď. Pohled na minulost krutej, ale skvěle motivující. Výpadky pamněti, jako by ty poslední 3 roky za mě žil úplně někdo jinej. Nemám s tou bytostí v minulosti možnost navázat nějakej "vztah". Prostě jiná bytost v mým těle. Užil sem si absolutní maximum jak v dobrým, tak ve špatným smyslu. Chutě nemám, fyzicky jsem zdravý. Jako bych se znova narodil. Heh .. a kupodivu je to gut.
    KNOURICE
    KNOURICE --- ---
    PARRHESIA: Hlava te svedi asi tim, jak se vic potis. Zuby se na perníku kazej proto, ze jsi dehydrovanej a mas malo slin. Fetaci maj kazy atypicky hned u dasne, tam jak jsou slinny kanalky. Pomaha proti tomu behem jizdy zvejkat. (Zdroj: Dekontaminace). Zbytek nekomentuju, s tou paranoiou to vidis hodne zjednodusene, funguje to trochu jinak, nez myslis. Doporucuju nacist co nejvic teorie o latce, kterou beres, tim spis, jestli k tomu nemas zkusenejsi spolecniky...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PARRHESIA: vitej v realite.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: ale tak do 30 jeste veris, ze nejaky misto na tebe ceka... :D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LILITHEIA: Jakou záplatu ? Já myslel, že rodina je přirozená věc. A je sobecké starat se o ostatní ? to mi hlava nebere.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LILITHEIA: mnozí nezávislí si hledají místo ve společnosti do 40ti let a stejně jej nenašli :)
    LILITHEIA
    LILITHEIA --- ---
    KEIKIN: Díky za radu, ale pokud bych rodinu zakládala, jako "záplatu" na své drogové období, cítila bych to jako velkou nezodpovědnost a sobeckost z mé strany. Nejdřív najít rovnováhu a své místo ve společnosti, pak teprve být rodič.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    WE_RUN: jasny, jmenovkyne;) moc fajn zenska...
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    DARJEEL: Koukám, že v Takiwasi máme taky svoje zastoupení :) http://www.takiwasi.com/eng/tt03.php
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    WE_RUN: v takiwasi uspesnost skoro 70% -tech co dokoncili 9 mesicu pobyt.
    Jejich teorie je, ze zavislost vznika, pokud jedinec uziva latku nebo rostlinu svevolne a dle sveho uvazeni, tedy bez respektu a mimo pripadny ritualni ramec.. pro me inspirativni pohled na vec. Jinak samozrejme meth, koks apid je jiny sport nez ayawaska:)

    2ADELL3: no ale rodina DOx se proti methu svym efektem docela lidi, nemyslis? Jedna vec je primocarej speed s jasnou dopaminovou krivkou a druha vec psychedelikum s ucinkem 20+ hodin...
    LILITHEIA
    LILITHEIA --- ---
    SN0008102070570: Díky. Velmi podobná teorie v této knize Pavla Nepustila, Ph.D., Bez léčby to jde ... http://www.muni.cz/research/publications/1183458 .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam