Asi před 15ti lety jsem si začal s drogama a sociálními sítěmi (nyx, hofyland, cyberspace ...). Začínal sem s extází a klubem "E jako Extáze ...". PO éčku koks, pak BZD ... po12ti letech Praha za prací, tam peří, speed. Ve výsledku sem bral všechno co bylo vlastně, jen nebít čistej. Chlast, tráva, éčko, koks, speedy, halucinogeny, léky ... všechny benzáky, opiáty, ritalin, antidepresiva ve vysokých dávkách. Z Prahy vyhazov, domů a pak 3 roky strmě vzhůru dolů .. Obět fetu a internetu, sociálních sítí, sama sebe. Na BZD fyzicky závislej 10 let. ............................................................................................................. Mnozí si mě ještě možná pamatují zde. Někteří znají moji agónii z internetu, kam jsem ji skoro "v přímém přenosu" posílal. Krušný pohled to jest. No teď už 5tej měsíc čistej. 4tej měsíc čistej od BZD. Absťáky fyzický mám ještě trochu teď. Pohled na minulost krutej, ale skvěle motivující. Výpadky pamněti, jako by ty poslední 3 roky za mě žil úplně někdo jinej. Nemám s tou bytostí v minulosti možnost navázat nějakej "vztah". Prostě jiná bytost v mým těle. Užil sem si absolutní maximum jak v dobrým, tak ve špatným smyslu. Chutě nemám, fyzicky jsem zdravý. Jako bych se znova narodil. Heh .. a kupodivu je to gut.