VOP: Ja Mormira skrz jeho krasojizdu na Okounovi mam v povedomi uz dele jak rok a z tohodle pohledu je tohle pro nej jenom arena, aby si pumpoval svoje impotentni ego. Jedinna zmena co udelal, je jeho nova stylizace do vylecenyho zavislyho, ovsem jeho projev, vyhruzky, paranoidni obvinovani, vyhrozovani trestim oznamenim, to je vsechno stale pri starem.
Jak poznamenal Rainbof, nemluvi o zmenach pristupu k sobe samemu, to ze by veci videl jinak, novych planech do zivota - nic takoveho se samozrejme u nej nedeje.
Navic je to tvor tak skrz naskrz prolhany, ze mi prijde urazka vsech to, ze se tu snazi vubec nejak projevovat.
O jeho moralce a urovni svedci i to, jak proti mne pouziva info o mem pobytu v lecebne . Info ktery jsem mu dal ja sam, v dobry vire pomoci zavisleho zavislemu aka "nejsi v tom sam, prvni ani posledni". On si k tomu prilepil nejakou picoviny ze sem mu vykradl mail a cele to pouziva jako (jedinnou) zbran co ma.
MOJMA: Mojmire vsichni nejsou liny netahla jako ty, parazitujici ve 40ti letech na svejch rodicich. Chapu ze tobe by na heraku nic jinyho nez to koureni kokotu nezbylo, ale to neni muj pripad.
A to je ten rozdil mezi nami, vis? Ja sem zvladal pracovat, ramcove normalne fungovat a mesicne kokotsky utracet 30 tisic za neco co te drzi v chodu.. Tys zvladal se akorat valet na baraku u rodicu v Letovicich, hystericky vidirat starou matku o penize na prosly benza a sit si z ostudy kabat na netu... To ze vystrizliveni se dokazes dohrabat sem a tady se nakrucovat a delat pohodu, to ukazuje na to ze bud jedes vesele dal, nebo ze ses chudak bez spetky cti v principu.