• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LILITHEIABEZ DROG...a co dál?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    MOJMA: tyvole kéž bys ten svůj estébáckej archiv z hlavy vyhodil už někam doprdéle, jak se chceš s takovou tunou vysněnejch sraček vůbec pohnout někam dál? :/
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    LUKASHIVA: Víš, k čemu je soukromá pošta? Brzy se dozvíš, co proti tobě a na tebe všechno mám ...
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    LUKASHIVA: nevim co jste si, ani me to vlastne nezajima. nezapomen, ze je to Mojmira zodpovednost, kdyz se zameri na reseni nedavne afery, tak se nikam neposune. oprostit se od minulosti neni sranda, ale verim, ze tam sance je. je opravdu na nem, jak se s tim vsim popere. a tohle si fakt reste v poste. kokoti:P
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    DUHAR: Dík.. Každopádně do nory někam nezalezu žejo. To "záclonkaření" doma poslední rok bylo pro mě nejhorší zlo. Musím teď vyřešit pár zásadních věcí s policií, zařídit spoustu běžnejch věcí znova a pak do práce. Zatím to jde, tak snad to vydrží. "Dojezd" no, to sem byl mraky let nebo euforie. Strašně mě to unavilo...a roky utekly.
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    MOJMA: Kdyz mas cistou hlavu, proc generujes ty desny hovna na Okounovi,cely vanoce, doted? Ja nevim jestli nekdo s cistou hlavou mi bude psat do posty tohle:

    "tady na nyxu vytvořím po tom všem klub, kde popíšu a podám důkazy, jak to bylo doopravdy a co jste na mě šili, tak tě nepozdraví nikde ani krysa... Zničím ti tvoji pověst úplně všude."

    DUHAR
    DUHAR --- ---
    MOJMA: držím palce. žádné sračky nejsou tak hluboké, aby se z nich nedalo vyhrabat.

    připojil bych se k té pokoře a mlčení, to je strategie, která ti dá nejvíc. potlač všechny mojmy, co chtěj něco plácat. slova svazujou. zaměř se na činy. čeká tě ještě dlouhá cesta ven. jsi na začátku. tak nedělej kroky zpět.

    a jen imho: přirozenou radost si vzhledem ke své uživatelské minulosti užiješ až za delší čas, tohle pořád bude jeden velkej dojezd.
    ale opravdu:
    good luck
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    ONEHEART: To je asi ten pocit "přirozené radosti", přece jen sem tak dlouho čistej nikdy nebyl. Ale jako souhlas.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    MOJMA: já ti taky věřim, ale přestaň mluvit/psát, konej. Nenech se zatáhnout do popisu toho, jak se ti skvěle daří a že už jsi v pohodě. Protože to zpravidla znamená, že člověk kecá.
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    ONEHEART: Tak ono to bylo dost tak, že mi BZD změnily dost osobnost k horšímu.Ale snad se to lepší. Okolí tvrdí že ano, tak mu budu věřit.
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    VYHULENY_UFO: Asi v tomto už jinej nebudu. I když se snažím.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    MOJMA: nezlob se, ale zníš hrozně nepřesvědčivě. Ser na internety, to byla dobrá rada. Mám pocit, že to anonymní publikum na netu tě svádí ke generování iluzí sebe sama. Už jen to tvé schizofrenní štěpení osobnosti na mojmy, kteří už jsou mrtví vs. mojmové, kteří už jsou smířený.
    Měl by jsi zvážit fůzi všech mojmů. Někdy je všechny pozvat a pořádně to probrat :)
    Je zbytečný o tomhle přesvědčovat nebo informovat hromadu trollů z nyxu, dosáhneš jen toho, že z tebe budou mít prdel
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MOJMA: po pul roce, kchemo ty si fandis. stale si jeste neprisel na jednu ze zakladnich lidskych vlastnosti: skromnost a pokora.
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    LUKASHIVA: Na rozdíl od tebe mám čistou hlavu prokazatelně už skoro půl roku. Znáš toho starho Mojmu, co je na videu. Podej si s ním ruce, ale ten už je mrtvej, už není.
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    RAINBOF: No hlavně prokážu svoji nevinu, že jsem nikomu nevyhrožoval. To je první. Půjdu do práce, najdu si holku. To asi tak, co víc zatím, žejo?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUKASHIVA: lidi motajici se okolo drog byl jeden z duvodu, proc sem pred mnoha a mnoha lety seknul s pernikem. nejen, ze se debil staval ze me, ale koncentrace debilu v mem okoli prerostla unosnou miru... co se tyce uzivatelu, povetsinou plati, ze cim dele smazi, tim je to s mozkem horsi...
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    VOP: Ja Mormira skrz jeho krasojizdu na Okounovi mam v povedomi uz dele jak rok a z tohodle pohledu je tohle pro nej jenom arena, aby si pumpoval svoje impotentni ego. Jedinna zmena co udelal, je jeho nova stylizace do vylecenyho zavislyho, ovsem jeho projev, vyhruzky, paranoidni obvinovani, vyhrozovani trestim oznamenim, to je vsechno stale pri starem.

    Jak poznamenal Rainbof, nemluvi o zmenach pristupu k sobe samemu, to ze by veci videl jinak, novych planech do zivota - nic takoveho se samozrejme u nej nedeje.

    Navic je to tvor tak skrz naskrz prolhany, ze mi prijde urazka vsech to, ze se tu snazi vubec nejak projevovat.
    O jeho moralce a urovni svedci i to, jak proti mne pouziva info o mem pobytu v lecebne . Info ktery jsem mu dal ja sam, v dobry vire pomoci zavisleho zavislemu aka "nejsi v tom sam, prvni ani posledni". On si k tomu prilepil nejakou picoviny ze sem mu vykradl mail a cele to pouziva jako (jedinnou) zbran co ma.



    MOJMA: Mojmire vsichni nejsou liny netahla jako ty, parazitujici ve 40ti letech na svejch rodicich. Chapu ze tobe by na heraku nic jinyho nez to koureni kokotu nezbylo, ale to neni muj pripad.
    A to je ten rozdil mezi nami, vis? Ja sem zvladal pracovat, ramcove normalne fungovat a mesicne kokotsky utracet 30 tisic za neco co te drzi v chodu.. Tys zvladal se akorat valet na baraku u rodicu v Letovicich, hystericky vidirat starou matku o penize na prosly benza a sit si z ostudy kabat na netu... To ze vystrizliveni se dokazes dohrabat sem a tady se nakrucovat a delat pohodu, to ukazuje na to ze bud jedes vesele dal, nebo ze ses chudak bez spetky cti v principu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: pravdepodobne zmena bude v tom, ze prestanou chodit uzivatelum do pm zpravy jako "mame to oba stejne, citim to, nemas pernik?"
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MOJMA: cest mam otazku. vseichni tu mluvi o zmenach v zivote a novych cilech. planujes neco takovyho ?
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    LUKASHIVA: Já se sem přišel bavit k tématu klubu. Za "instruktážní video" dík, vhodná ukázka toho, jak taky (a ne - li hůř) může člověk na drogách s BZD dopadnout. Ale po pravdě pořád lepší, než za dvě kila kouřit v podchodu úchylům kokoty, aby měl člověk na kedru, žejo... Jinak svoji nevraživost vůči mě na nyx už nepřetáhneš, už je pozdě, už to nikoho nezajímá. A sem to vůbec nepatří ...
    VOP
    VOP --- ---
    LUKASHIVA, LUKASHIVA: hele pardon, ale proč se s tim taháš sem prosimtě? Je to úplně mimo, vůbec mě to nezajímá, natož abych hodnotil nebo řešil, kdo z vás dvou je co zač a costesi kdystesi.

    id MOJMA tady jen napsal nějakej svůj stručnej background, kterej se bez problémů strefuje do tématu klubu. Jestli máš (máte) nějakej problém, tak tohle rozhodně neni nějaká aréna kde bys(te) si to měli řešit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam