TSOH: To už si právě nepamatuju, já takovejch míst viděl v okolí Prahy hodně stovek, navíc ta cena už bude jiná a vše je otázkou dohody obou stran. Nikdy jsem nekupoval nic od realitky. Byl jsem tam naposled tuším na začátku tohoto roku a stále tam byla cedule a pozemek stojí ladem. Nečekám že ho někdo koupí jen kvůli tomu aby ho nechal dál netknutej.
Tohle jsou prostě specifický místa, který potřebují specifické využití a stavební postup. Přesně takové já vyhledávám. Vždy se snažím najít pozemek, co ostatní neumí dobře využít a já vím jak ty problémy kvůli kterým je to pro ostatní nevhodné eliminovat.
Na zasíťované rovné a pevné placce s příjezdem umí postavit kdokoliv cokoliv. Ale tyhle místa prostě hodně lidí odradí. A ta cena tomu odpovídá.
Takovejch míst je víc tohle byl jen příklad. Přes zimu si mě lidi většinou najímaj na technické konzultace stavebních problému se stávající stavbou, ale přes léto mě volají hlavně kvůli zhodnocení stavu nemovitosti před koupí a tam se dostanu často i na místa které nejsou v běžné inzerci. Někdy to jsou hodně zajímavá místa.