Zdravim, hledam ted auditko kam obratit otazku, pripadne me presmerujte: Pritelkyne mi dala kopacky.MAm za sebou3 tydny sebelitosti a zoufani.., a ted se snazim se situaci neco delat. Pujcil jsem si od ni jeste do toho ja blbec penize. A ted ten dotaz: Ona ma nejake penize bokem, ktere chce investovat do nemovitosti s pokud mozno nejvetsim pozemkem. Kdyz se semtam nudila, tak mela zalibu divat se na vselijake nabidky realitek, na neco jsme se byly aj podivat. JEdna zasadni vec ,kterou me vytkla, ze jsem nikdy nebyl schopen ji dat nejaky darek(nesouhlasim uplne ale budiz),Vymyslel jsem,ze krom vraceni penez bych ji chtel podarovat sad , ktery jsem si pred 10 lety koupil na morave(zaplatim prepis, nevite z hlavy kolik to v dnesni dobe stoji?), myslim ze by ji to udelalo radost. Je to hezky kus pudy orientovane na jih,dokonce je tam misto, kde se sama ze zeme voda vyvrbuje, taka vecna kaluz.. Chci se zeptat co to obnasi, samozrejme budu potrebovat jeji souhlas a vzit ji na katastr a k notari s kupni smlouvou, ale nevim co vsechno budu k tomu potrebovat? JAky postup, je treba si tam na katastru domluvit schuzi?a taky dalsi vec, ona je Belgicanka (ja puvodem francouz ale to je jedno)a nema trvaly pobyt na CR (myslim ze ani ten prechodny) tim padem nema trvalou adresu, nevite jak se to v tom pripade da zaridit? Nevim vubec kam s takovym dotazem jit, mozna zajit na katastr se zeptat ale v tehle te pandemicke dobe spis zavolat, nevim. dik predem