• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    WASHO23: ja o tom slysela, vsichni cekaji, az "umre" reditelka. kazdopadne se casy muzou menit, ne?:)))). ja bych taky nedoporucila zakladku, kterou jsem odchodila, ale me je skoro 40:), tak snad tam zmena probehla. i kdyz me kamoska varuje, ze to tam (jak pises), je dodneska.
    ....jsem asi spatna matka, ale mame to vedle baraku a navic moznost pripravky, tak do toho jdeme.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    TETA_JELENA: zrovna ústavem na Balabence jsem prošel a nikomu bych tu školu nedoporučil. čas se tam zastavil v době normalizace
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    FREETEKK: protože mám říjnový dítě.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    CMLKA: U metra vysočany na tram. zastavce nádraží vysočany stává stánek se zeleninou a ovocem dost často. Pak taky ještě občas na vysočanské u autobusu směr prosek, ale tam to není uplně pravidlem
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TETA_JELENA: vy nebudete davat tedka prihlasku? nebo proc pripravku?
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    FREETEKK: zatim zadne, cekame na prijeti do pripravky na Balabenku....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: jedine holesovice trhy:(....nebo karlinsky, kdy je sezona.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ach jo, stehujeme se ted z kanclu v u Ortenaku prave na tu Harfu, docela jsem si na Holesovice zvykla nakonec, i kdyz sidlime uplne v hajzlu, ale mam uz tu oblibeny restaurace a hlavne na metru Nadrazi Holesovice je super stanek s levnou zeleninou, kterej mi bude fakt chybet, kde kupujete zeleninu v okoli Liben, Palmovka, Vysocany? Aby to nebyl supermarket? Nebo je v tehle oblasti neco jako trhy?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    čau, nějaké zkušenosti se statnimi školkami na P9?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KASUMI: jojo, bejvalo živěji, i jsme se scházeli, ale je to fuč, doba je zlá :))
    Je fakt, že severní město je trochu nepřesné označení.)

tak uvidíme, hlavně aby se na severu něco dělo, mějte se tu skvěle, sever!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Tak dnes Culinary Aroma v Harfe a obed moc dobrej, paleo verze - ocenuju, masa hodne, cena tomu adekvatni, takze da se....
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    TRAGIKOMIX: no jak se to vezme..na večerní posezení super,ale meníčka teda nic moc
    ,.-)
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    Trampolíny atp: http://www.freestylekolbenka.cz/
    Zatím jsem nebyl, ale časem bych vyzkoušel.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LALINA: protekce

:)
    ne, hledala jsem klub ala "praha 9", nic jsem v nazvech nenasla, zalozila tento
    nekdo tu ten odkaz na tvuj klub daval, rekla jsem, ze se tam mrknu a pak tenhle kdyztak zrusim
    mezitim se to tady rozjelo, tvuj je zamerenej na trochu jinou cast, mne jde primarne o vysocany liben prosek
    a navic je tam ted trosku mrtvo
    tak bych to tu chvili nechala a uvidime, ju?
    duplicitu taky nemusim, tze pokud by to bylo fakt 2x to stejne, klidne tento zrusim
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    LALINA: tahle diskuze je bych řekla více zamřena na to vysočanské okolí, což já oceňuju :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CMLKA: liben a vysocany se nam tam velmi často ti pripletou taky. Ale v poho, jenom se divim, že nyxovi admini nedelali potíže, treba uz je to ted jinak a nedelaji tolik obstrukci.... Az budu na kompu, dam k sobe odkaz sem, pokud tady bude odkaz na muj klub. Spoluprace:)
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LALINA: no a ta Libeň a Vysočany, atd.? Praha Sever je něco trochu jiného...ale já bych klidně brala, aby to zasahovalo až směrem Palmovka :)
    TETA_JELENA: to asi jo, ale já budu mít padla a počítám, že budu z Prahy 9 utíkat pryč...i když někdy s kolegy po práci můžeme zajít vyzkoušet

co nějaká dobrá fitka v okolí Vysočan?
    LALINA
    LALINA --- ---
    Ahoj, se divim, ze tak prisny nyx ti povolil klub, protoze se celkem dost kryje s mym klubem
    [ Severní město - život na severu Prahy ]

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: no na obedy asi ne, to mas pravdu. ale jinak na nej nedam dopustit a vysoky ceny v ramci vecere to nejsou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam