• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: podle me taky, kamaradce tam prave chodi syn, jde do 2.tridy a ted tam daji i dceru. Tridni je skvela a jsou spokojeny.

WASHO23: pockej, ty tam mas nejaky "soucasny zkusenosti"? me to samozrejme zajima, protoze znam par maminek, co tam ma deti a nestezuji si - samozrejme to neni vyberova skola. preci jen komunita maminek v jednom regionu se sem tam pozna na krouzcich uz od skolkovyho veku, takze jsem zatim nic tak "silenyho" neslysela.
    je tam dost novych ucitelek a pokud to, co pises, pises jen ze svoji praxe (nevim kolik ti je let), tak je to neprimereny. ale samozrejme nevim, jestli mas zkusenosti ze soucasnosti, rada si poslechnu detaily.... je to pro nas spadova oblast a v tyhle dobe neni jednoduchy dostat dite do skoly jinam (je to uplne stejny jako se skolkama).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: ja si teda myslim (ale deti nemam, ani nejsem ucitelka), ze strasne zalezi na tridni ne? to pak i v ramci jedne skoly muze byt nebe a dudy
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    WASHO23: ja o tom slysela, vsichni cekaji, az "umre" reditelka. kazdopadne se casy muzou menit, ne?:)))). ja bych taky nedoporucila zakladku, kterou jsem odchodila, ale me je skoro 40:), tak snad tam zmena probehla. i kdyz me kamoska varuje, ze to tam (jak pises), je dodneska.
    ....jsem asi spatna matka, ale mame to vedle baraku a navic moznost pripravky, tak do toho jdeme.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    TETA_JELENA: zrovna ústavem na Balabence jsem prošel a nikomu bych tu školu nedoporučil. čas se tam zastavil v době normalizace
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    FREETEKK: protože mám říjnový dítě.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    CMLKA: U metra vysočany na tram. zastavce nádraží vysočany stává stánek se zeleninou a ovocem dost často. Pak taky ještě občas na vysočanské u autobusu směr prosek, ale tam to není uplně pravidlem
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TETA_JELENA: vy nebudete davat tedka prihlasku? nebo proc pripravku?
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    FREETEKK: zatim zadne, cekame na prijeti do pripravky na Balabenku....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: jedine holesovice trhy:(....nebo karlinsky, kdy je sezona.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ach jo, stehujeme se ted z kanclu v u Ortenaku prave na tu Harfu, docela jsem si na Holesovice zvykla nakonec, i kdyz sidlime uplne v hajzlu, ale mam uz tu oblibeny restaurace a hlavne na metru Nadrazi Holesovice je super stanek s levnou zeleninou, kterej mi bude fakt chybet, kde kupujete zeleninu v okoli Liben, Palmovka, Vysocany? Aby to nebyl supermarket? Nebo je v tehle oblasti neco jako trhy?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    čau, nějaké zkušenosti se statnimi školkami na P9?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KASUMI: jojo, bejvalo živěji, i jsme se scházeli, ale je to fuč, doba je zlá :))
    Je fakt, že severní město je trochu nepřesné označení.)

tak uvidíme, hlavně aby se na severu něco dělo, mějte se tu skvěle, sever!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Tak dnes Culinary Aroma v Harfe a obed moc dobrej, paleo verze - ocenuju, masa hodne, cena tomu adekvatni, takze da se....
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    TRAGIKOMIX: no jak se to vezme..na večerní posezení super,ale meníčka teda nic moc
    ,.-)
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    Trampolíny atp: http://www.freestylekolbenka.cz/
    Zatím jsem nebyl, ale časem bych vyzkoušel.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LALINA: protekce

:)
    ne, hledala jsem klub ala "praha 9", nic jsem v nazvech nenasla, zalozila tento
    nekdo tu ten odkaz na tvuj klub daval, rekla jsem, ze se tam mrknu a pak tenhle kdyztak zrusim
    mezitim se to tady rozjelo, tvuj je zamerenej na trochu jinou cast, mne jde primarne o vysocany liben prosek
    a navic je tam ted trosku mrtvo
    tak bych to tu chvili nechala a uvidime, ju?
    duplicitu taky nemusim, tze pokud by to bylo fakt 2x to stejne, klidne tento zrusim
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    LALINA: tahle diskuze je bych řekla více zamřena na to vysočanské okolí, což já oceňuju :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CMLKA: liben a vysocany se nam tam velmi často ti pripletou taky. Ale v poho, jenom se divim, že nyxovi admini nedelali potíže, treba uz je to ted jinak a nedelaji tolik obstrukci.... Az budu na kompu, dam k sobe odkaz sem, pokud tady bude odkaz na muj klub. Spoluprace:)
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LALINA: no a ta Libeň a Vysočany, atd.? Praha Sever je něco trochu jiného...ale já bych klidně brala, aby to zasahovalo až směrem Palmovka :)
    TETA_JELENA: to asi jo, ale já budu mít padla a počítám, že budu z Prahy 9 utíkat pryč...i když někdy s kolegy po práci můžeme zajít vyzkoušet

co nějaká dobrá fitka v okolí Vysočan?
    LALINA
    LALINA --- ---
    Ahoj, se divim, ze tak prisny nyx ti povolil klub, protoze se celkem dost kryje s mym klubem
    [ Severní město - život na severu Prahy ]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam