• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    možná někdo využije http://www.diypraha.cz/ , budou ted nove u =M= Kolbenova
    GEE
    GEE --- ---
    ANYNA: To uz je hodne s krizkem po funuse. Sbirali jsme u Kbelskyho letiste a susili...
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    já už jsem letošní bezovou šťávou byl obdarován, právě asi před těma třemi týdny - no a už nic nezbylo ;-)
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    CAMELLA: právě mě navnadila kamarádka od nás z beskyd jterá ho dělala...tak přiští rok si snad vzpomenu včas :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANYNA: hele třeba někde bude, ale u nás ve kbelích kvetl nejvíc tak před třemi týdny. Možná kdybys jela někam do hor, tam ještě možná bude v květu :)
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    :( krucis právě pokud vim tak kvete tak červen červenec tak třeba přiští rok :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANYNA: myslím, že už jdeš trošku s křížkem po funuse, minimálně tady na devítce už je vše odkvetlé
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    Nějaký tip, kde jít na květy bezu černého? Ne kolem silnic atd...chtěla bych zkusit sirup :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOMMY_: mmch asi zmenis souseda na parkovani.. pokud teda neslo o tvoje.. potkala jsem tam nejaky lidi a realitak jim ukazoval to vase parkovaci stani, ze tam budou stat.. a samozrejme jeho vyhoda je, ze je tam porad provoz :D oni proste umi prodat vse :D
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Koupaliste je jedno na ladvi a jedno na stirce. Na stirce byva hodne narvano, na ladvi pocitove min lidi, ale zase malo stinu. Presto mam osobne radsi to ladvi
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: Neoprén ti nepomůže, přes ten voda normálně protéká, i když pomaleji. Poohlédni se po suchém obleku. :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOMMY_: hele lidi se v tom koupou :) dva tydny zpatky se tam uz cachtali
    loni to cistili myslim... ale ja bych do toho nevlezla bez neoprenu :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    nekdo tip na koupaliste.. nebo neco kde se ted v tech vedrech smocit tady v okoli ? Co ten rybnik u kejrova parku ? je to totalni bahnak .. ? neni tady neco ? :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: he Rusaci? tak to by to vysvetlovalo :)) mne to prijde jako spis nepovedenej pokus o Mexiko, kterej si nekdo v pulce rozmyslel a udelal Italii rizlou Provance :)) a samo jsem jim rekla, ze ta ryba dobra nebyla.....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: pomer cena X vykon mi prijde naprosto realna. My sedeli na zahradce, takze jsem moc z dekoraci nevidela. zase proc porad sedet v nejakym studenym minimalismu. A je pravda, ze kazdej ma rad neco jinyho.... Majitele jsou podle me rusove, takze tomu ten vnitrek odpovida. Me se na zahradce sedelo dobre, vino mi chutnalo, platila jsem malicko penez a testoviny jsem dostala dobry. Maso ani ryby nejim, takze nemuzu rict. Ale jakmile mam neco, co mi nechutna, tak to obsluze reknu. Za me na vino s kamoskou dobry, mam to vedle baraku a po poslednim fiasku v Cerretu jsem rada, ze je u nas neco novyho.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: no my na obed a teda nic moc, ja mela tresku, ktera byla desne vysusena, kolegyne domaci pastu a prej ok...navic ta "krasna restaurace" je teda pro me absolutni designersky peklo, jako tak sflakany ruzny styly dohromady, to sem nevidela, uplne nesmyslny dekorace , pro me teda celkem zlo, jak v devadesatkach :))....ale na jidlo klidne jeste nekdy zajdu, to zase jo....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: DOPORUCUJI. byli jsme tam uz 2x a obe jednoducha jidla, ktera vetsinou vsude zkurvi, byla super. navic krasna restaurace, hodne zastrcena, preju jim, at se rozjedou. Mila obsluha, ceny skvele.....

pokud by mel nekdo z vas spatny dojem, dejte mi vedet. ja jsem spokojena.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak uz ji mam
    Di CASA Ristorante
    http://www.dicasa.cz/
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    je tady někde kolem Harfy nová italská restaurace nevíte někdo kde a jaka?
    IDLE
    IDLE --- ---
    HARDCABB: Dík, tak to tam třeba někdy vlezem. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam