• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak oprava se prý protáhne do příštího roku, ale letos chtějí zprovoznit jeden pruh pro osobáky. Busy tam prý nepustí, že jsou moc těžké.
    LALINA
    LALINA --- ---
    to bude snad v lednu otevřený, ale jestli se jim celej ten kopec sune, tak potěš pánbů. navíc mi přijde, že když bude celá ta obří doprava jezdit po té objížďce, tak se sesune taky:)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    IDLE: shit, bydlíme pod krocínkou a ta objizdka co vede ul Ke Klíčovu je parkoviste
    IDLE
    IDLE --- ---
    FREETEKK: Netuší, ale asi to bude na dlouho. Prý budou rádi, když do konce září stihnou aspoň jeden pruh pro busy.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    netusi nekdo kdy se otevre estakada?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Neviděl jste někdo mapku horní Libně (tzn. někde od Bulovky ke Kříži) jak se teď plánujou ty debilní modrý zóny? Na stránkách mají jen spodek..
    ASSID23
    ASSID23 --- ---
    LEDGE: na kávu do chlebíček store na náměstí dr.holého...
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Barevná devítka – Prostor
    http://barevnadevitka.cz/prostor/

v sobotu 27.8. od 14hod
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    středa 24.8. od 19h bubeníci a fireshow sraz v parku Podviní!!!

Tribo Fuego - fireshow skupina
    http://www.tribofuego.org/srazy
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    Ahoj stěhuju se na Divadlo Gong a chci se zeptat na dvě zásadní věci: Je v okolí nějaká super pekárna? Jsem dost chlebomil.. V "Káva a pečivo" je celkem ok, ale žádný zázrak taky ne.. A dá se někde v okolí sehnat dobrá káva? Nemyslím Starbucks nebo něco podobnýho na Harfě.. Myslím tím dobrá káva :) Nebo na kafe až do Karlína?

Jinak teda rozhodně doporučuju nově otevřenou Indickou restauraci na Vysočanský, nevím přesně jak se jmenuje, nemají ještě ani vývěsní štít, v nabídce jen 2 menu - vege a non-vege.. Ale obě naprosto skvělý, velká porce a za cca 110,-. Takovej podnik, kterej by se neztratil ani na Vinohradech :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    Včera jsme se toulali okolo českomoravské a zapadli nakonec do Šnytu. Příjemné prostředí i obsluha, Lobkowicz nejak zvlast v oblibe nemam, ale tam mi fakt chutnal, vyzkousel jsem vsechny a 14ka IPA teda naklada :) Dali jsme i jídlo, vege testoviny, šopák a opecene brambory, celkem to ušlo ale tezko rict co jina jidla (maso nejime, tak treba nekdo dalsi poreferuje).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: uz jsem ji testla a prisla mi malicko moc mastna, ale je fakt, ze byla plna teda hodne vseho moznyho i shitake a tak....
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    uplně náhodou neví někdo jestli není někde kolem 9ky hřiště na psí bull sporty? wall climbing, hight jump... jde mi teda především o stěnu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CMLKA: jen pozor, chteji 100 kc zalohu za misku, ale vraci :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: ty jo, super, zachrana, kdyz se mi nechce nikam chodit daleko a nebo jdu sama....ja ten horejsek uz uplne odepsala...super
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak bun tom fakt vyborna, plna krevet, hub, rajcat, skvela chut.. 119 kc, spokojenost

KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak na doporuceni kamu jsme vlezla do texicany na harfe.. vychvalovala to, ze ac se to tvari jako "mexicka", vlastni to vietnamec a vari tam i vietnamska jidla.. pho bo, bun tom, bun bo nam bo a jeste nejaky nudle
    dala jsem si vcera pho bo.. polevka dobra, hodne zeleneho (byt spis jarni cibulka nez koriandr), maso se temer rozpadalo a vypadalo slusne... jako proc ne...
    dneska zkusim bun tom.. snad..
    neni to nic, z ceho by se clovek posadil na zadek, ale tvari se to slusne..
    kamaradi si dali bun bo predevcirem a prej dobry.. a vcera mela kamaradka krevetove kari (thasjke, cervene) a byla nadsena.. krevet bylo pozehnane a majda moc dobra.. tak mozna to bude fakt slusny
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    to je docela voser, zrovna tou ulici jsem jezdil prakticky denne
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Vysočanská ulice bude uzavřena minimálně měsíc – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/410362-vysocanska-ulice-bude-uzavrena-minimalne-mesic.html
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    tak hlavně aby se to nepropadlo víc, takovej zborcenej svah až k tomu rybníčku pod silnicí - to by byla slušná mela ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam