• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    MASOO: Hehe. Dobrý. Hned jsem si vzpˇomněl na pověstnou nástěnku v Erroru.
    MASOO
    MASOO --- ---
    Stay Libeň: Jak jsme pochopili, co znamená underground | Veřejné prostory | GoOut
    https://goout.net/cs/magazin/stay-liben-jak-jsme-pochopili-co-znamena-underground/mfg/
    MASOO
    MASOO --- ---
    Chystá se přestavba vysočanské Pragovky - Platforma Industriální stopy
    http://www.industrialnistopy.cz/cz/portfolio_photo/chysta-se-prestavba-vysocanske-pragovky/
    LALINA
    LALINA --- ---
    N_I: jednou to ty smejdy splachne a bude...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Kam chodite na Proseku na pedikuru?
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: Pokud při těch opravách systematicky zpracovávají celou silnici - což bych v takovéhle situaci očekávala - tak snad postupně odhalí všechny. Doufám.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jako.. ja tomu nerozumim.. asi kdyby to slo, tak nejsou tak blby a udelaji to.. zvlast ted teda, po treti nahodny dire..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    IDLE: no ale resit jen ty, na ktery "nahodne prijdou" a pak to zprovoznit mi neprijde uplne koser
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: OK, objevit ji při ražbě je asi trošku překvápko, ale pořád lepší na ni přijít během oprav než že by se tam někde zase samo něco propadlo.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    IDLE: tak nejak mi to z informace "vynoruji se nam tady co par mesicu dutiny" neprislo, ale nevylucuju to.. .)
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: Já myslela, že právě tohle dělají, ne?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    meli by to cely proverit sondama a ultrazvukem a proste komplet opravit :(
    IDLE
    IDLE --- ---
    HARDCABB: Už mě to nějak vůbec nepřekvapuje.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Pod Vysočanskou estakádou se opět objevila dutina, autobusy jezdí jinudy - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...ada-propad-vozovky-dbb-/praha-zpravy.aspx?c=A170208_112113_praha-zpravy_nub
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANYNA: klasicky reznictvi je u divadla gong vedle tesco express, presnej sortiment ale neznam
    N_I
    N_I --- ---
    Víc než třetina bytů v nedávno postaveném krajním domě luxusního komplexu Dock na Libeňském ostrově v Praze patří Rusům. Ten největší - střešní penthouse zabírající celé páté patro - však ruského majitele nemá.

Byt o ploše 247 metrů čtverečních a stometrovou terasou si za více než 36 milionů korun (za cenu šesti průměrných pražských bytů) koupil třiačtyřicetiletý byznysmen z Nigeru Hima Aboubakar.

Jeho jméno najdeme na seznamu obchodníků se zbraněmi, které úřady v sousední Nigérii vyšetřují v rozsáhlé kauze kolem nákupu zbraní, jimiž se armáda vyzbrojovala proti islamistům z Boko Haram.

Aboubakarovi vedle zmíněného penthousu, který byl zkolaudován teprve v druhé půlce loňského roku, patří ve stejném komplexu na druhém břehu vltavské zátoky ještě dva menší byty ve čtvrtém patře – jeden za téměř osm milionů korun, druhý v hodnotě 7,5 milionu.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    je někde na vysočanech klasické řeznictví, kde seženu třeba i kůže,vepřové nožky atd?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TETA_JELENA: tak to se mi fakt nechce....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: ajooo. no ja nevim, to bych radsi neco upekla, kdyz bych to brala cenove.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam