• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Slyseli jste tu bombu pred pul hodinou? Bezdomovcum vybuchl propan butan v tom jejich kutlochu kousek nad Kolcavkou u koleji
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Doufam, ze vsichni jdete volit zitra nebo v sobotu!:)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a teď zas tu běhaj policajti kolem nádraží. viděla jsem z okna asi toho, co hodil tu lavici. dneska házel kdečím, všecko na nádraží bořil a nadával. lavici dnes hodil přímo do kolejiště. pak před nádražím si to rozdal popelnicí na plasty. nechal ji projet někam dolů. to jsem zvědavá, jestli ho dneska chytnou :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    v sobotu večer byl zas cirkus na nádru Vysočany. koukám z vokna na čekárnu. čekárnou jde směrem ven mladík držíc v rukách lavici, hodí ji na ty dveře ven, vysype se sklo a jde po peroně kamsi pryč. míjí velmi hlučnou partnerskou hádku s občasnými pěstmi. přijelo několik policejních aut... nějak jsem to nepochopila
    KULA
    KULA --- ---
    HARDCABB: tohle vyžaduje hodně umu na té vaší ulici tam...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    KULA: vecirek jsem slysel zretelne celej vecer, posledni dobou se tam dejou hrozny veci. nedavno se stalo todle a kolem auta bylo behem dvou minut asi 10 podzrelejch lidi, kteri se rozprchli pri vidine prvniho majacku

KULA
    KULA --- ---
    HARDCABB: já byl včera za hrozného kazišuka, nějací teenageři měli v podvinní docela velký večírek a trousili se k vyhlídce, ale tam byl nějaký divný pán... Občas se mě někdo přišel zeptat, jestli nemám na brko a nebo kdy půjdu. Nejhorší bylo, že mi vykali :D
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    KULA: kdyz budes pokracovat 200m na zapad ke Kolcavce, nekdo si tam na hranici lesa udelal zakamuflovanou pozorovatelnu se zidli
    KULA
    KULA --- ---
    Včera večer jsem byl na své oblíbené vyhlídce, snad nebude vadit, když se podělím.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRAGIKOMIX: Takže na Vyšehradě
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRAGIKOMIX: "Agendu spojenou s registry řidičů, motorových a přípojných vozidel provádí na území hl. m. Prahy odbor dopravněsprávních činností Magistrátu hl. m. Prahy. Jednotlivé městské části tyto činnosti nevykonávají."
    [6506] Řidičské průkazy na území hlavního města Prahy | Aktualita
    https://www.praha21.cz/aktuality/6506-ridicske-prukazy-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Nevite kde na Praze 9 pozadat o vymenu ridicaku? Je to mozne na mestskem urade P9 - Sokolovská 14, 190 00 Praha 9-Vysočany?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    kdybyste nevěděli, kam zmizli občané Prahy 9, tak jsou všichni v novým Lidlu na Vysočanský :D
    EXIS
    EXIS --- ---
    KASUMI: levné nejsou, ale do budoucna na sebe dozajista vydělají
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    EXIS: ted jsem na to koukala.. ale byt, co bych chtela, je hypo tak 50 mesicne, takze smolik :D
    EXIS
    EXIS --- ---
    KASUMI: YIT Hloubětín je fajn :)) už se tu těšíme, až se dostavíme zbylé etapy
    HNL
    HNL --- ---
    KASUMI: Do YIT Hloubětín se chodí bydlet, tedy aspoň myslím. Tohle jsou byty na pronájem, na utopení peněz. Když se komplet prodalo Bydlení na Krejcárku mezi železničním depem Libeň a Novovysočanskou, nemám srach že by tohle zůstalo ležet.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HNL: vypada to, ze uz maji jen par volnych bytu

jako vzdyt je to drazsi jak YIT hloubetin a to je aspon z casti v zeleni ..
    HNL
    HNL --- ---
    KASUMI: Copak promovat,ale nacenit to tak. A ono se to prodá. Devátý div světa.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ty ses asi hodne pozitivni clovek :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam