• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: hele mne to povidej, mne tu jede stavba inspirace, obvykle zacinaji kolem 7, obcas i driv.. no matter den.. a uz zacala i stavba skoly, takze ti jedou taky, ale zatim pozvolna.. tzn nejde spat s otevrenym oknem, resp. musim si ho rano zavrit :(
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KASUMI: nechápu...
    okolo nádraží Vysočany toho taky hodně vykáceli, zatlačovala jsem slzy :( teď v neděli mě ale fakt naštvali, protože něco zas káceli za nádrem a od rána celou neděli, čili svátek do neuvěřitelných 20:15 jsem musela poslouchat motorovou pilu
    je tohleto normální otravovat celý sváteční den do večera takovým kraválem? jako ono už tak je to strašný kvůli tý stavbě novýho nádraží, kdy vám kolikrát nepomůžou ani špunty do uší (například obří sbíječka od půl 7 ráno)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jako zacinam skoro chapat, proc se nekteri lidi davaji k zelenym..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jsem se zase vztekla tvl..

finep a CG chteji predelat podebradskou, pac v tesle se bude intenzivne ted stavet
    a misto techhle uzasnych topolu chteji nasadit ten smetak v pravo, coz jim MC schvalila
    ty topoly maji 100-400 cm obvodu a oni to nasadi nejakou pidi srackou s obvodem 14 cm, ktera tam bude rust x dalsich let..

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    já se jich včera ptala přes fb, ale nikdo neodepsal
    CHOZZE89: jasně no, proč by by se odtama stěhoval rádi, když maj Kolčavka v názvu. ta Lihovarská je sice jakoby kousek, ale já třeba nějak nemám důvod tam zajíždět. ještě když je to přes Sokolovskou
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: To bych se asi zeptal na miste, ale nasnade bude vysoky najem, neochota majitele neco zmenit, nedostatecne prostory pro dalsi expanzi, atp.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: To jim asi zavolej, na FB o tom nic nepíšou.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MIKEFINDER: a důvod stěhování?
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    KULA:
    LD_DRTH: Na FB mají toto: Přátelé a kamarádi pivovaru Kolčavka tento víkend bude náš poslední v lokalitě nad Kolčavkou! Nebojte, nejdeme daleko. Stěhujeme se do nových prostor na Lihovarské ulici, hned vedle restaurace Beseder. Dokud probíhá rekonstrukce, budeme chvíli mobilní v našem novém Beer trucku 🍺🚚 Nezoufejte, a stavte se přes víkend u okénka na točenou Cyklistickou 8 a Extra Hořkou 12, nebo na pivo s sebou 🍻🍺. Budeme se na Vás moc těšit!
    KULA
    KULA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Arrogance, kreativismus hadr, a Kolčavka pivo se posunulo asi o 300 metrů k Balabence, ulici pro změnu nepamatuju já.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    LD_DRTH: jezdívám kolem a včera už tam cedule Pivovar Kolčavka nebyla. je tam jiný podnik. na název si nemůžu vzpomenout, ale byl anglický
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    LD_DRTH: na netu píšou: Naše pivovarská restaurace práve prochází rekonstrukcí
    Tak snad čase otevřou...
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    pivovar Kolčavka už není?! proč?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    U Elektry
    HANELA
    HANELA --- ---
    KASUMI: kde to je?
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    KASUMI: ach jo :-(
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Nahore po 😭

KASUMI
    KASUMI --- ---
    EMBI: Tak ja nabizela neco pozitivni pro p9, ne zadost :)
    EMBI
    EMBI --- ---
    KASUMI: Tak posílat něco jinak než datovkou, je jako hodit to do kanálu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam