• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    TRAGIKOMIX: Mm žaluzie Jablonecká, máme od nich sice ne žaluzie, ale všechno bylo v pohodě, možná jen je potřeba se nad některými věcmi zamyslet sám, protože je třeba nenapadne říct "tohle by mohla být blbost".
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Tak zkusim jeste dotaz na firmu pro Zaluzie. Nemate nekdo tip na firmu co zajisti vyrobu a instalaci zaluzii? Samozrejme pokud to bude v okoli P9 tak to bude idealni. Diky predem.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    TRAGIKOMIX: nekolit let chodime do spei servis na proseku a jsme spokojeni, predtim ford ted kia. https://spei.cz/
    EMBI
    EMBI --- ---
    TRAGIKOMIX: Pit Stop Service, ulice 'U Elektry'
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TRAGIKOMIX: Hm. Na P9 je to dost spatny. Jezdil jsem s BMW do BWmotors (cernak tusim) ale nebylo to uplne ok. A pak dost dlouho do Boranovic do autobeky, ale s klidnym srdcem bych to dneska uz nedoporucil.. pak vim ze je Karlssonss garage v pocernicich a ty byli ok - ale delaji spis veterany.. no a nakonec je primona sokolovsky GURU RACING GARAGE - absolutne legendarni a super servis a nejvetsi expert v cr na mazdy mx5.. a ty myslim delaji i docela japonce. Osobne sem tam nebyl ale slysel jsem jen chvalu. A nekolik znamejch tam jezdi.
    JAYB
    JAYB --- ---
    TRAGIKOMIX: ja mam docela dobrou zkušenost s
    Rudolf Halva
    Freyova 247/13, Praha 9 - Vysočany, Česko
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/nuzeporomu
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    TOMMY_: Honda civic, osobní.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TRAGIKOMIX: Jaky auto?
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Nemel by tu nekdo tip na spolehlivy autoservis v Praze? Cim blize P9 tim lepe :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak jsem se spravedlive rozcilila, poslala sve emotivni namitky a jeste to poslala na IPR a dej se vule allahova :)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KASUMI: lidi nevidí za dveře svého bytu, řešíme to samé v baráku, lidi na sebe budou ječet na chodbě, ale napsat jediný papír na obec nedokáží, i když mají před barákem ghetto pajzl plný nácků, protože to už by se angažovali moc.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tze nas vybor na muj popud nechal udelat namitky na ty sileny vezaky
    a nikoho z tech 200 lidi, co mame ve fb na skupine, to nezajima a nechce to podat?... ani ty, kterym to totalne posere vyhled a svetlo?..
    ja vim, proc chci bydlet nekde na samote daleko od lidi, fakt..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Barevná devítka
    https://barevnadevitka.cz/

zitra v podvinnem mlynu
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KULA: ideálně obě. S jednou by ten pitomec určitě ještě jezdil a trvalo by to než by ho chytli
    KULA
    KULA --- ---
    WASHO23: we make a deal, v lokalitě bydlím, tak to bude jen otázka času. Potřebuješ obě značky asi co?
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    WASHO23: Vlastnictvi auta ale prechazi tou smlouvou, takze nemaji narok na zaplaceni pokut.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    CHOZZE89: taky mě napadlo. ale pak by třeba mohli někdy v budoucnu poo mě chttít zaplatit ty pokuty - mohlo by to bejt braný jako přiznání k vlastnictví... vzít mu značky by bylo nejlepší páč pak už to nepřihlásí beze mě...
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    WASHO23: Jestli ses hodne v rane, nech si vystavit kopii velkyho technicaku a nech ho ekologicky zlikvidovat, pak borci bude k nicemu a uz ho ani neproda.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    "chytni si sveho padoucha"? to mas jak nejakou mestskou bojovku :))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    Jinak mohl bych poprosit o spolupráci? Asi před třema rokama jsem prodal typkovi auto. Typek ho nepřihlásil a mě chodí do datovky pokuty z okolí Harfy a Vysočanské. Furt ho nemůžu vyhmatnout abych mu sloupnul spz a nemohl s tim dál jezdit. Tak kdyby někdo zahlédl

bílé Fiat Punto mk1 spz ahj 22-16

dejte mi pls vědět nebo mu ty značky rovnou vemte pokud se vám chce. Odměna vás nemine :) Ty pokuty sice neplatim ale pokaždé musím předkládat kupni smlouvu a fakt mě to nebaví...
    Dík
    Kdo se chce účastnit, napište si do zprávy o můj mobil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam