• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Barevná devítka
    https://barevnadevitka.cz/

zitra v podvinnem mlynu
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KULA: ideálně obě. S jednou by ten pitomec určitě ještě jezdil a trvalo by to než by ho chytli
    KULA
    KULA --- ---
    WASHO23: we make a deal, v lokalitě bydlím, tak to bude jen otázka času. Potřebuješ obě značky asi co?
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    WASHO23: Vlastnictvi auta ale prechazi tou smlouvou, takze nemaji narok na zaplaceni pokut.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    CHOZZE89: taky mě napadlo. ale pak by třeba mohli někdy v budoucnu poo mě chttít zaplatit ty pokuty - mohlo by to bejt braný jako přiznání k vlastnictví... vzít mu značky by bylo nejlepší páč pak už to nepřihlásí beze mě...
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    WASHO23: Jestli ses hodne v rane, nech si vystavit kopii velkyho technicaku a nech ho ekologicky zlikvidovat, pak borci bude k nicemu a uz ho ani neproda.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    "chytni si sveho padoucha"? to mas jak nejakou mestskou bojovku :))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    Jinak mohl bych poprosit o spolupráci? Asi před třema rokama jsem prodal typkovi auto. Typek ho nepřihlásil a mě chodí do datovky pokuty z okolí Harfy a Vysočanské. Furt ho nemůžu vyhmatnout abych mu sloupnul spz a nemohl s tim dál jezdit. Tak kdyby někdo zahlédl

bílé Fiat Punto mk1 spz ahj 22-16

dejte mi pls vědět nebo mu ty značky rovnou vemte pokud se vám chce. Odměna vás nemine :) Ty pokuty sice neplatim ale pokaždé musím předkládat kupni smlouvu a fakt mě to nebaví...
    Dík
    Kdo se chce účastnit, napište si do zprávy o můj mobil
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    TRAGIKOMIX: já můžu doporučit Santal na Palmovce
    KULA
    KULA --- ---
    KASUMI: zlatý waze. Všechny tyhle upozornění mám xtra hlasitě.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HARDCABB: tam stavaji docela casto, jak smerem k libni, tak balabence
    jsem tam uz dostala pokutu :/ 60 na 50
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Dneska jsem poprvy videl, ze na Ceskomoravsky od Balabenky nekde v urovni Universa stali policajti se stacionarnim radarem
    KULA
    KULA --- ---
    TRAGIKOMIX: já chodím na střídačku k Vlastovi a pohoda ( i když nevím, kterej z nich Vlasta je) - https://www.facebook.com/vlastaberbershop/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja chodim sem, ale nejsem pan, tak nevim, jaky je to pro pany :)
    salon sarah
    https://www.salon-sarah.eu/

k lence, obcas lucce, kdyz lenka dlouho neni
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Doporucili byste mit nejake kadernictvi kolem Libne/Vysocan? Jednoduchy strih pro pany :-)
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    KASUMI: Hm a zase zadna obcanska vybavenost k tomu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    byla jsem dneska na P9.. zase dalsi vystavba, ted misto charouze chteji udelat 2x12 patrove panelaky.. boze...

KULA
    KULA --- ---
    Náhodou, někdo z podvinní a okolí kdo by měl doma erární francouzskou hůl? Můj kotník je kaput pohybuji se za pomoci golfového deštníku....
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    DOBYTEK: Tak zuzovani se na devitce se deje docela ve velkem, jen ne tak aby to davalo smysl. Absence severni casti okruhu akorat zpusobuje, ze tranzit to tady vsechno zaseka.
    Uz nejakou dobu plati, ze s kazdym bytem musi byt alepson jedno parkovaci stani + nad urcitou metraz jsou pozadovany dve, problem je ovsem v tom, ze uz nikdo nepozaduje, aby to parkovaci stani bylo v cene bytu, takze se casto stava, ze kupec si nepriplati/neumi smlouvat a dostane jen byt bez stani, ktere pak developer proda nekomu jinemu nebo ho pronajima.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam