• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    IDLE: Nechával jsem tam před pár lety zkrátit závěsy a paní byla dost vytížená, tak jsem si na to musel docela počkat.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Dik moc
    IDLE
    IDLE --- ---
    DOBYTEK: U nás v Jablonecké je krejčovství/úpravy oděvů apod. Přímou zkušenost nemám, byla jsem tam akorát poslat něco do čistírny.

Miluše Holeňová (Praha, Prosek) • Firmy.cz
    https://www.firmy.cz/detail/1968366-miluse-holenova-praha-prosek.html
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOBYTEK: Na harfe naproti regal burgeru vedle smenarny
    Moc sikovna pani
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Shanim svadlenu, na jednoduche zabrani kalhot, zadnou haute couture, je tu v okoli nekdo?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KASUMI: :-O tak takové to tedy bylo... :)
    v tu dobu jsem ve sprcháči držela šampon. chyběly 2 minutky a zůstala jsem s našampónovanýma vlasama bez vody. mně netekla ani studená. ale nakonec jim to trvalo jen 2 hodiny než to spravili
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    ahojte, máte někdo prosím kontakt na dobrého plynaře, co nebude předražený a nějak rozumně k zastižení (potřebuji udělat revizi waw topení)?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    CHOZZE89: Jasne, trochu jo. Me to vyhovuje pac je to na tramvaji, metru a u blanky. Garaze pod letnou jsou neustale plny, mel jsem tam pronajmuty stani - ale treba kdyz je fotbal tak tam nezaparkujes, nebo se tam ani poradne nevymotas. Prasnej most pro me je super objev, tim ze je to vzdycky volny, levny a dobre dostupny. Ale urcite to neni reseni pro kazdyho no :) Na 9 a nebo nikde bliz jsem nic srovnatelnyho nenasel.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    TOMMY_: No, to jo, ale neni prasnej most trochu z ruky od devitky? Pak mas samo taky garaze treba pod letnou.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LD_DRTH: Da se jeste vyuzit parkovani v parkovacim dome na praze 6 - garaze prasny most. 150 kc den a je to pod strechou a hlidany. A hned u toho jezdi 8 a 25 tramvaj. To pouzivam ja. Kdyz mame treba cisteni tarazi v dome tak auta na vikend vrazim tam ( nesnesu aby bylo auto prez noc zaparkovany venku ). A na to kde to je, tak je ta cena super. A autem je to taky dobry spojeni - hned u blanky.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    CHOZZE89: tady to jsem si právě cetla a dosla jsem k tomu jízdnému, proto se ptám na zkušenosti...
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    CHOZZE89: dekuju za info
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    LD_DRTH: Ne, normalne za 3 dny zaplatis, driv byla sleva, kdyz si vyuzila MHD, to uz ted (davno, tak 10 let) neplati.
    Kazdopadne vzdycky je tam v budce nekdo, kdo ti kdyztak poradi.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    EMBI: to p+r letnany koukam, asi to bude nejschůdnější a nejlevnější. A jak to funguje nevis? Jeste jsem nic podobne neřešila. Normalne přijedou, zaparkuji a za tri dny si auto vyzvednou zaplati a odjedou? Musi dolozit nejake mhd lístky?
    EMBI
    EMBI --- ---
    LD_DRTH: Mam vice garazovych stani k dispozici, takze muzou vyuzit to. Pokud bych nemel, tak muzou stat nekde v Letnanech a vyzvednout je svym autem. Pripadne parkoviste metro Letnany - 200 kc za noc.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    Ahoj, jak resite kdyz přijede mimopražská návštěva autem na 3 dny, kde maji auto zaparkovane? Nebo platíte dle zony ty tri dny?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    CHOZZE89: no vždyť to píšu, že je to možné. neznám ale detaily, kolik těch kolejí tam nakonec bude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam