ARTUR: jo, na tom něco je - taky mi přijde o dost víc animální
těžko se to vysvětluje - že se do něj člověk může tak nějak zachumlat a má pocit bezpečí
taky je sexy, že chce děti - v Evropě se nosí představa - aa tý hysterce už tikaj biologický hodiny, tak to má štěstí, že někoho sbalila
nebo ten pocit zodpovědnosti za rodinu - tak nějak mi jako řikal, že počítá s tim, že po porodu se přibere a že láska vyprchá -asi, ale že neni zvíře, aby nedokázal kontrolovat svoje pudy vs. mlsná huba Evropa a velkohubý kecy o sexu (anywhere)
nebo jako při sexu přímo - ta dominance jě někdy uklidnující, před nim mi často přišlo, že jsem v tý posteli tak jako zkoušená - je dost dobrá/ neni/ vyměníme?? jako .. že Evropa bilancuje, kde by bylo líp jako - dost často a to mi přijde hrozně asexuální - kdežto on si to jako řídí sám a nespekuluje, kde by bylo líp a líbí se mu to
jako znám i český páry, kde se to neděje, ale tak 2? nevim no
Ten Rollo May psal, že láska roste s vášní a bez vášně se ztrácí
tak uvažuju, jak moc vášně cejtim ve vztahu, kde neni vůle z druhý strany- jako počítat se sebeobětováním a tak
no sáhněme si na srdce, jak moc jsme schopný pro vztah obětovat oprototi kultuře, kde má rodina takovej význam - což neznamená, že jsou lepší -- jenom prostě asi, že si žijou v blahobytu vášně a taky za to i platěji