• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAMPANELLAVztah s muslimem (partnerský, ale i jiný)
    Snědý, démonický.. ..charismatické oči a po čase vztahu se v tom oba ztratěj. Klub o vášni, vlastních hranicích a nutkání se s někym podělit o závratě pády a konce. Story, diskuze, zkušenosti, prostě jen tak získat víc informací a vytvoření si odstupu.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DOOMBRINGER: Samozřejmě že jsem islamofob o tom jsem nikdy neměl pochyb, idiot určitě taky, jsem ti hned nepřitakal a to se nedělá ;)

    Takj si ten vztah užij a hodně štěstí v boji proti islamofobii :D
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ADAMIRA: Krome toho ze jsi islamofob (coz se v dnesni dobe da docela i pochopit) jsi i idiot, coz se neda pochopit nikdy.. :) Mej se.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DOOMBRINGER: Samozřejmě že jsem úpně mimo, je to obyčejný předsudek, muslimští rodiče nemaj absolutně problém s tím, když jejich dceru hobluje (případně si jí vezme) ateista, je to pro ně NAPROSTO stejný, jako když jejich syn hobluje ateistku.

    Jsem z toho Konvičky úplně popletenej ;)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ADAMIRA: Jses uplne mimo. :)

    Myslim ze jedna s jejich sester ma nemuslimskeho manzela.
    Spis jde o to s nekym randit a spat pred svatbou. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DOOMBRINGER: Esoterika a tak celkově kouzlo některých náboženství, který svý ovečky v rámci zachování té a té populace učí, koho vulgo jaké pohlaví je záhodno příjmat zvenčí a které ne.

    Samozřejmě je to celý islamofobní bla bla bla - ale sám poznáš, že přes některý věci vlak nejede ;)

    Jinak je to samozřejmě určitě úpně super holka :-)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ADAMIRA: Nejak si pod pojmem "esotericka tolerance" nedokazu nic predstavit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DOOMBRINGER: "nechce me predstavit rodine je to vztah jako kazdy jiny" - počkej až tě rodině představí, to poznáš esoterickou toleranci ;D
    CAMPANELLA
    CAMPANELLA --- ---
    paráda - prozradíš víc?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    Ted jsem s muslimkou...
    A krome toho ze nezere veprove a nechce me predstavit rodine je to vztah jako kazdy jiny. :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ADAMIRA: jasne, taky jsem na okazaly nezajem sbalil nejednu rozmazlenou zenskou :)

    MADIETTA: dovedu si to predstavit. ten standard je nekde uplne jinde.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    _BENNY: též na východ přes oceán je to pro české ženy ráj. Když jsem kdysi přijela na studia do USA, měla jsem pocit, že mě snad museli vyměnit v letadle za někoho jiného. V Česku si o mě jaktěživo chlap neopřel ani kolo, vždycky jsem byla ráda, že vůbec někoho mám, v US se chlapi, u kterých bych měla pocit, že jsou úplně mimo moji ligu, mohli přetrhnout, aby mě pozvali na rande. Byla jsem z toho úplně vyplesklá, ale když jsem potom blíže poznala americké ženstvo, už jsem se tomu nedivíla.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    _BENNY: Ono to funguje i opačně, když pak v Praze potkáš američanku, němku, nebo prostě "zápaďačku" (teda já poslední dobou potkávám fakt hodně pěkný holky ze západu, příjde mi že je to čím dál tím lepší) - tak právě ocení to, že jí každej hned neposlintá a nevoslizne (myslím tím čech, samozřejmě pokud potká někoho ze západu tak jí standratně voslintá a voslizne).

    win - win situace :)
    CAMPANELLA
    CAMPANELLA --- ---
    tak záleží, co si představuješ za oponou krachu
    když jseš prospěchářská čubka, tak je krach prostě krach
    ale když se chceš naučit mít od sebe odstup, necháš se výst něčim, co tě láká a bereš to maximálně poctivě a máš radost, že to můžeš pustit dál - ty informace o tom, co jsi poznal, takhe to ten nejsentimentálnější krach

    navíc mi přijde, že láska ráda překonává protiklady, tak radši ty kulturní než se potit hrůzou z rozdílýho IQ bo morálky
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ONITSUKATIGER: jo, tenhle argument jsem nevzal v uvahu, pritom to vidim stejne - cesti muzi se vyznacuji tim, ze maji vcelku pohledne divky/zeny relativne zadarmo. relativne vuci zapadakum, kteri se (kdyz to prezenu) jinak muzou pretrhnout, aby na ne zbyla nejaka aspon trochu zensky vypadajici megera a tu oni mohli nosit na rukou. protoze pekna zenska, ktera neni svou krasou rozmazlena a chce akorat obcas slyset nejake to slovo obdivu, to je vicemene luxus. na zapad a na jih od nas jsou holt muzi hezci a vuci zenam ochotnejsi a na vychod a sever je tomu zase naopak - atraktivni zeny jsou rady, ze mohou byt ve vztahu s nejakym prumerne vypadajicim buranem. uznavam, ze v tomto smyslu to cesti muzi pekne ojebali a benefituji ze vseho (nemusi se moc snazit a i tak maji pekne holky). chapu, ze to ne kazda zena smirlive akceptuje a ze ji napadne hledat stesti mimo nase zemepisne sirky.

    jenze ten komfort plynouci ze spolecneho kulturne-civilizacniho okruhu se neda jednoduse prehlednout. cloveku mohou byt nabidnuty vsechny moznosti z celosvetoveho partnerskeho trhu, ale stejne pro nej bude pohodlnejsi najit si k sobe nekoho s podobnymi navyky a predstavami o svete atd. schvalne se tomu vyhybat a schvalne radeji riskovat krach se sebehorsim cizincem nez se tahat s nejakym sebelepsim cechackem, to je to co poradne nechapu.
    CAMPANELLA
    CAMPANELLA --- ---
    Animoterapia - 7 : Netopier
    https://www.youtube.com/watch?v=ZWKS6Z-vF1s


    tohle mi hrozně ve srovnání s Nicem připomíná tu naší kulturu
    DIVA
    DIVA --- ---
    ONITSUKATIGER: jestli oni nejsou tak opatrni v navazovani vztahu prave vzhledem k ruznym temto nastraham
    V77
    V77 --- ---
    ONITSUKATIGER: Vzpominam si na jedno slovenske prislovi - Vitaj hosta dla satov, odprevad dla rozumu....
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    ONITSUKATIGER: Diskriminace od sousedů ze 6tého patra:D
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KANG_KEK: Ano, to jsem pochopila. Nicmene tady ve Svedsku je opravdu jedno, jestli ma nekdo tetovani a dready napriklad. To by bylo brany jak diskriminace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam