BIMBAS: Ohledně Supreme Commandera - co Planetary Annihilation: TITANS?
Měli na tom snad dělat některý lidi z Gas Powered Games a vlastně sám název odkazuje už k Total Annihilation.
Hrál jsem zatím jenom Planetary Annihilation (bez onoho TITANS - rozsáhlý přídavek). Líbil se mi koncept ohledně planetek a soustav, kde už se nebojuje čistě na ploše. Co mi přišlo trochu horší, bylo řešení singlu ohledně generování galaxií, kde se potom člověk snaží ovládnout vše (může si zvolit jak asi velkou soustavu a kolik AI proti němu bude stát). Je to vlastně sada takových skirmishu. Občas se dostávají bonusy za některé výhry, ale občas mi to přišlo nevyvážené. Jeden chybný krok a proti člověku stála vyspělejší AI na kterou nemohl se svými dosavadními prostředky nějak dobře útočit. Což končilo prohrou mapy, zabitím commandera a možností tak akorát začít celé znova s jinou vygenerovanou galaxií. Někomu to může připadat jako skvělá výzva, mě to moc nepotěšilo.
Každopádně TITANS zklízí u hráčů lepší ovace. Koupil jsem, jsem zvědav, ale zatím bohužel přímo na TITANS nemohu dát svoji kušenost.