• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEMIDGEN computer / console games (1995-2005), Win95+ required, 3Dfx supported!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: kdepak hošánku, tohle na mně nehodíš, já nebyl první, kdo tu hru oduzoval, aniž by jí viděl. Ty tady od začátku pičuješ, že je to zklamání, protože unity :) A hlavně já neříkal, ať tu hru posoudíš, co se kvality týče, já reagoval na grafiku a tu z traileru úplně v pohodě poznáš. Tak žádný vytáčky příště :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ale libi se "nova" Shodan a IMHO to pujde i na NSwitchi :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Really? Z minutoveho sestrihu nahodnych scen z pre-alpha verze? Tak to se ti omlouvam, ja hry soudim az podle toho, jak se hraji. Na usuzovani kvality her z YouTube to jsou jini harCovNici!
    ABGD
    ABGD --- ---
    koukam na videa z Firewatch, snad si s tim podobne vyhrajou aspon graficky.
    Ja se ale spis u toho SS3 bojim toho ze ti lidi uz udelali tu UU a udajne propadak. Ted se pustili do SS..nevim nevim
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: no víšco, když mi odpovíš tím, že vlastně nevíš přesně a zmíníš jen omezení při vývoji a pak pomyslně poptáš vývojáře unity, tak to moc neberu jako odpověď a očekával bych, že mi řekneš konkrétně na té ukázce, co tam vidíš za omezení, chyby, snížení požitků etc.
    Protože o čem je teda ta stížnost na unity když nedokážeš napsat konkrétně, co ti vadí?

    To je jak kdybych nepochválil nějaký jídlo kvůli tomu ne z čeho je uvařené ale z čeho uvařené není, trošku zbytečný si tim kazit jídlo. Ale tak asi každýho přístup, no.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Neco mas v 0:27

    Ale to uz jsem se prece davno vyjadril
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: nejak v traileru nevidim tu rpg cast. Hackovani, procitani logu... dyt je to samej fight a pobihani/skakani po levelech... no uvidime.

    spis bych ale cekal, ze se vyjadris k tomu unity/hnusna grafika, kdyz si to tu tak hejtoval...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Ke? Neprijde mi to o nic strileckovitesi nez puvodni SS coi SS2.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHOROBA: no gameplay je jine kafe, proto pisu, ze mi vadi vic jine veci :) ale ta grafika? podle me paradicka, takovej doom eternal s prvni shodana. Shut up and take my money :)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    no, pocka, si radsi este na normalni gameplay, nez se naseru :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jak jsme tu resili to Unity vs system shock.... kouknu na trailer. A ze by mi vadila grafika, to teda fakt rict nemuzu. Jestli mi neco vadi, tak je to spis to, ze se z toho stala akcni strilecka, coz ja rad, ale u syssho si predstavuju neco jinyho...

    System Shock 3 Pre Alpha Gameplay Teaser 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=aqbDh__FoCU
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    to je snad este lepsi nez original ;-))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    haha to je boží :)

    Chernobyl dubbed with Half-Life SFX
    http://www.youtube.com/watch?v=7F1ma_0vwog
    ABGD
    ABGD --- ---
    TRAGED: + SS3 delaji ty stejny lidi jako U:Asc
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: O vizual nejde, ten je dostacujici, jde prave o techniky a design ktere ti engine umozni. Priklad z posledni doby: Warhorse se rozhodl pro CryEngine a rikaji, ze neco kolem polovinu casu vyvoje stravili jeho ohybanim, protoze ten puovodne vubec nebyl urceny pro RPG, takze se ho ted budou nejaky cas drzet - cti CryEngine ted bude WarHorse obdoba Bethesdiho Gamebryo

    Mozna se tu vyskytuje nekdo se zkusenosti s vyvojem na Unity a bude nam schopen odpovedet:
    "Co vsechno je soucasti Unity a co naopak si pro nej musi vyvojar napsat sam?"

    Coz me privadi k myslence - bylo by hezke videt najaky OpenSource herni engine s rozumnou licenci a s vizi lepsich her pro vsechny v pozadi, kde by vyvojari vse co pro nej vyvinou vraceli zpet, takze po nejake dobe by se tymy mohli soutredit primo na hry a ne na neustale znovuvymysleni kola.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: visco, ja to chapu, ze se to lidem treba nelibi, ale jsou hry, ktere si rad zahraju abych videl, kam jsme se zas posunuli v grafice (Doom Eternal) a pak jsou hry jako je SSHOCK's, ktery mi podle mne budou ukradeny jak budou vypadat, tam pujde o to atmo, no :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Taky jsem na seznam koukl a musím uznat, že o některých slušných věcech z něj jsem netušil, že jsou na Unity. Tak naděje je tu pořád. Ale taky je tu U:Ascendant, kde se nachali slyšet, že právě kvůli Unity dělali designove kompromisy.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ze seznamu sem hral par veci, Monument valey, shadowrun, fire watch, hitman go... a ze bych s tim mel nejaky problem rict nemuzu. Tak ja se na to asi s dovolenim budu tesit dal :)
    ABGD
    ABGD --- ---
    DRAGON: ja prvni co si vzpominam tak bylo might&magic x. Rekl by ze hratelne, ale odflaknute malicko dejove a propracovanostne. Pak super byl Wasteland 2 u toho jsem ale asi rok cekal az vydaji optimalizace protoze se mi to na mem slabsim kompu vzdycky zacalo ponejake dobe trhat. Vubec obsidiani asi na unity porad vydavaji jejich rpg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam