• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEMIDGEN computer / console games (1995-2005), Win95+ required, 3Dfx supported!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GURBON: Tak doufam, ze Donkey Konga a Manic Minera dal hrat detem uz kazdy!
    GURBON
    GURBON --- ---
    bych jim ukazal, co jsme skutecne hrali v osmdesatkach :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DOKKTOR: To mi připomíná dceru, když mě před pár lety viděla hrát první Laru na Saturnu na CRT. Prej - jé, to je udělaný v Minecraftu, že je to tak kostkovaný?

DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    KLEINZACH: zkousel sem s mladaty hrat pres vanoce diablo 2 🤣 prej to je ta hra, co ste hrali v osmdesatkach? Dosli sme na konec druheho questu a prej je to moc tezke 😬
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    no ma ;) mozna ma taky muj mladej nejaky dioptrie, tgze ma antialiasing
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    CHOROBA: to jo, ale taky ma trosku pravdu :)

Family Guy: Electricity
    https://www.youtube.com/watch?v=03vLFWV_mpk
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    KLEINZACH: si asi zacal pozde, mladej mi kouka pres rameno, kdyz hraju DevilutionX
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    GURBON: ja mel takle ruzovy brejle ohledne Diabla 1 :) chtel sem ukazat diteti uzasnou hru z myho mladi a poslal me s tim do prdele
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GURBON: Nevim, ale zkusil bych Carmageddon: Reincarnation a nějaký mody na Nexusu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nevite nahodou nekdo o nejaky vylepseny verzi Carmageddon 2? Nedavno jsem koupil GOG a je to uz dnes dost sileny. Skoro bych se vsadil, ze jsem driv nejakou vylepsenou verzi mel ( aspon rozliseni) ale mozna to jsou jen ruzovy brejle.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Dobre to vypada!

DF Retro Play - Soul Reaver 1 and 2 Remastered - PlayStation 5 vs PS2/Dreamcast!
    https://youtu.be/xYA53I_GoFI
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak hezkej novej midgen rok, bando!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    SLEDGE: Taky uvaz pocet tech tracku (je-li to kompletni ost ovsem, coz asi nevime). To zni, jako pro kazdou trat jedna, resp. v pripade bojovky pro kazdou postavu / arenu jedna. Chci tim rici, ze je-li to skutecne ze hry, tak jde o "velky" titul.
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    DAVESADE: Tou cestou "Wipeout z wishe" jsem kráčel též, bohužel též bez úspěchu. Každopádně díky za průzkum, trochu se nám to tím myslím zúžilo, vypadá to na něco mírně stranou hlavního proudu, ale zároveň nemůže jít o "indie" produkt, na to je ten soundtrack příliš propracovaný. (Zároveň mi ale přijde příliš banální, aby byl k něčemu vydaný coby samostatné CD.) Hergot, to mě bude drásat, pokud se to nenajde :))
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PLOMBDENTIST: Je to tak.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DAVESADE: wipeout extra byl muj prvni tip, ale to by bylo vsechno elektronika. Jinak jo, v tom RBA seznamu chybi opravdu hodne her.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    SLEDGE: Hele, dal jsem si tu praci a prosel vetsinu potencialnich her z tohoto seznamu:
    Game Browser - MobyGames
    https://www.mobygames.com/game/attribute:96/sort:title/page:13/
    Abych zjistil, ze tam docela dost her chybi (namatkou Battle Arena Toshinden), takze sem jeste prosel tenhle seznam:
    https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_of_games_that_use_Red_Book_CD_audio

A hele jako bylo tam par horkejch kandidatu, ne ze ne, ale ani jedna hra neodpovida.

Urcite nejsem hudebni expert, ale tuhle dobu CD mam dost najetou, protoze jsem ji zazil (jako my vsichni tady) v mladistvem rozpuku, takze ono mi to vlastne opravdu zni povedome... takze jsem dosel prozatim k zaveru, ze se jedna o:

a) Wipeout z wishe
    b) Nejaky PS Magazine soundtrack bonusovej
    c) Extra audio CD k jinak pomerne zname hre

Vice nejsem ochoten tomu casu dat, ale hezke zadani!
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    DEEFHA: koukam, ze tva tabulka uz nefunguje, tak se nepodivam co tam bylo za poklady, ale me stejne zajimaji jen ta score do cisla 30 a pak cernobile excalibury a to velmi pochybuji, ze by tam mel :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PLOMBDENTIST: Část skončila u ID KOSSTRA, část offnyx.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mne porad chybi score 1 a 2. Komu jsem ho pujcil a nebylo mi vraceno?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam