• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEMIDGEN computer / console games (1995-2005), Win95+ required, 3Dfx supported!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Tmavy to je, protoze tam je malo svetla, neasi! ;-)

Je to klasickej problem RTX portu v plenkach. Svetlo/paprsky se siri uz je ze zdroju, takze je potreba rucne sahnout do dat a spustu jich pridat a nebo ty stavajici posilit, aby "dosahli" dal.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: at quake online. Napsal sem vcera jeho vyvojari na discordu, typek napsal, at chvili vydrzim, nez dojde domu k PC, za 15 minut mi napsal, jestli nedame hru na testovacim serveru, hrali sme asi hodinu, vyladili ten bug, pak rek ze hotovo, at mu dam chvili, ze ten fix nasadi do produkce a za hodinu to bylo opraveny. Tohle je krasnej pristup :)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Držim palce, já se o to právě začal snažit, ale asi tím peklem nechám nejdřív projít tebe, ať netrpíme zbytečně dva a počkám si na výstup :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tak se mi podarilo rozjet toho RTX Unreala (mel sem jinou verzi Unreal Original, chtelo to USA image) a je to krasny, jen to pada casto. Ale grafika imho neztratila zadnou atmosferu, vypada to nadherne. Jen je to nehratelny, protoze ty pady :/ Zkusim to updatnout na nejvyssi Update 2.0, treba to pomuze.

A blby je, ze je to strasne tmavy, i kdyz dam brightness na 100%, u toho Update 2 je to pry jeste horsi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GURBON: ted sem to poprvy zkusil s kamosem a multiplayer hodne blbne, sice se pripojime a spojeni je perfekt, ale problem je ten, ze clovek, ktery multiplayer hru zalozi, tak to ma super, ale ten kdo se pripoji, tak mu to neskutecne blbne (nevyjde schody, protoze se do nich ponori/vejde DO nich, ne PO nich, prochazi stenama, atd, (ja chrom, kamos vivaldi, ale browser je asi nepodstatnej, protoze kdyz si prohodime role, tak to blbne mne), takze bohuzel nepouzitelny pro multiplayer, tzn to postrada smysl :(

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Unreal Gold je volně ke stažení, ne?
    Full Game Installers
    https://www.oldunreal.com/downloads/unreal/full-game-installers/
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    DRAGON: v pohodě, stejně budu muset ten kabel vyřešit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SYNTAX_TERROR: ti můžu poslat isovku Unreal Gold, to opravdu není problém.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    DRAGON: Zkusim to asi taky. Odešel mi ale koukám kabel od CD mechaniky, takže zásek hned na instalaci origo U.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SYNTAX_TERROR: bohužel, nedaří se, zkoušel sem všechno možný, různé verze hry, RT remix, D3D ovladačů, nic nepomohlo. Jinak souhlas, Unreal byl přelom, lepší atmo dodnes pro mě nic nepřekonalo, možná to bylo tím, že mi bylo 15 a vnímal sem to jako naprosto skvělý scifi (a mohl sem to hrát na nadupaným Voodoo2 Sli stroji u kamaráda, to asi taky dost pomohlo, protože to bylo tak pěkný a plynulý, že to bylo jak realita, jak jsem to tehdy vnímal. Hudba luxus, dodnes si jí často pouštím, jedno z prvních koupených soundtracků na dnes jiz zaniklým německým eshopu synSoniq Records (vydával tam i Chris Hülsbeck svoje alba :)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Jako z týhle pasáže jsem poprvé sral strachy :D Tu atmosféru uměli udělat fakt kurevsky dobře (na tu dobu).

Unreal | Full Game | Longplay Walkthrough No Commentary | [PC]
    https://youtu.be/J4fJWvckmFQ?t=664
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    DRAGON: Ta hudba mi dělá goosebumps dodneška. Pro mě ta hra byl ohromnej přelom snad ve všem a hrál jsem to furt. A následný UT pak ještě-víc-strašně-pořád-furt :) Jestli se ti to podaří rozjet, tak se určitě poděl jak, vypadá to fakt parádně.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a ještě jedna skvělá věc, kterou to obsahuje: pokud neznáte Quake Mirrored, je to mapa v custom mapách, všechny levely jsou horizontalně zrcadlený, slušný mindfuck pro znalce, doporučuju.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GURBON: já k tomu jen dodám, že je to skvělý, perfektně to funguje a doporučuju v kofinguraci přidat cestu k id1.pak a poté se uživateli odemknou funkcionality, které nebyly dostupné v shareware verzi Quake.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NetQuake.io — Quake in Your Browser
    https://www.netquake.io/
    quake v prohlizeci i s multakem
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    DRAGON: ted to vypada ze nesedi nejaky data (skripty)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak posun:)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: Note: Also the install package is meant for the 32 bit Unreal executable. So use Unreal.exe in /System instead of /System64
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: To je divný. Pochybuju, že to je portovany na 32bit verzi. Pokusím se nezapomenout a vyzkoušet.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KLEINZACH: to teď celý kontroluju a měl bych mít přesně ty verze, které autor zmiňuje v návodu na instalaci, hmmm, divný..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam