• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SALO
    SALO --- ---
    ale vsetci tu hypotetizujete. faktom je, ze Nibali sa sudi s ASO. vsetko ostatne su (zatial) len vase fantazie. :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SALO: To sice ano, a výjimečně souhlasím s KEIKINem (a nechci ho podezírat, že to tak myslel). Dal by se použít zákon padajícího hovna - ASO dostane pokutu a bude ji vymáhat na viníkovi (neděje se to už třeba ve fotbale, když klub dostane pokutu za diváky a oni je mají na kamerách a chtějí to po konkrétních lidech?).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SALO: ok, ale kdyby ods ASO vysoudil ranec, tak ASO zažaluje toho di´váka, protže pak by nastal pro ně nepříjemný precedens.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SALO: to bude druhý krok.
    SALO
    SALO --- ---
    KEIKIN: ale nibali sa nesudi s divakmi, sudi sa s ASO.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: tam se to celý točí kolem toho, že divák co srazil Nibaliho přelezl ten ochranný plot a stál až za ním. Tzn. organizátoři podcenili situaci a nechali lidi lézt přes zábrany, ale je to i obrovský průšvih pro toho diváka, protože od vědomě stál tam kde stát nesměl.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: stačilo by, aby vysoudil Nibali prachy - jako odstaršující příklad pro všechny narušitele. Narušíš - zaplatíš (A ne málo).
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    PAN_SPRCHA: úplný souhlas. si třeba představme finiš maratónu, kdy k běžcům vtrhne banda šílených lidí a začnou jim dělat to, co cyklistům ... nebo tenis, začnou Kvitový mávat před očima vlajkou, plivat na ní, tahat ji za raketu a rozestupovat se sekundu před úderem ...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ATOMIKS: ne, ale problém je ten že ASO inkasuje prachy ze závodů, ale na investice jako zabezpečení trati kašle.

    jako když na fotbale lezou lidi přes ploty, a pálej dýmovnice, zápas se přerušuje. tady se jede furt i přes to, že jedni idioti pálej dýmovnice a druzí naprosto nerespektují vymezenou trať. Přes to ani jedněm ani druhým moc nehrozí. Pokud se podaří Nibalimu vyhrát a budou s tím muset něco dělat. Fotbalové kluby si najímají soukromou ochranku, ASO by mělo dělat něco podobného nějakých +-300 členů ochranky by mělo pokrýt bez problémů všechna nebezpečná místa v etapě. těch etap je tak osm. Jako kolik to může stát? Moc ne

    IMG24.EU
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    jsem zvědavý, jak to dopadne. jestli v důsledku vyženou lidi z trati i na TdF, tak fajn.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Zachytil se za popruh fotoaparátu, upadl a na Tour skončil, teď cyklista Nibali žádá náhradu škody | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...atni-sporty/nibali-cyklistika-tour-de-france-nahrada-skody_1811121914_krb
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: mne teda taky prislo, ze byli uplne marni i ve srovnani s italskymi proconti tymy. Vetsinu etap po nich nebylo ani vidu ani slechu. Co si vzpominam, jen Plaza se jednou dostal na dostrel.

    KEIKIN: udajne v te smlouve byla i divoka karta pro pristi rok, coz brzy zjistime. Ale krome uspesne ilustrace Izraele coby bezpecne zeme tam taky zadny dalsi efekt nevidim.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: to ne, ale přemýšlím nad cost/benefits. Stálo je to spoustu peněz a je otázka, jestli se jim ta investice vrátila. Taková jednorázovka je podle mně dost prodělečná.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: čekal jsi že vyhrajou pět etap?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: no ale moc slávy teda neudělali, teda jestli byl cíl "být viděn" v úniku, tak to asi splnili.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: ICA to všechno směřovaly na Giro v Izraeli, teď přemýšlej jak dál.
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: mas pravdu, uplne mi uteklo, ze dokonce i Willer konci, coz je skoda, byl to sympaticky tym. Rikal jsem si porad, ze Schlegel ma jistotu minimalne v Israel Academy, kam si ho prosadi Andrle, jenze oni ted vubec neberou mlade z jinych zemi...
    BATY
    BATY --- ---
    Na kostkách zatím nepojedu, aby se mi nevyklepaly šrouby, povídá Vakoč
    Zdroj: https://sport.idnes.cz/...ika-navrat-po-zraneni-f09-/cyklistika.aspx?c=A181107_104459_cyklistika_par

    :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: právě, druhá půlka sezóny mu moc nevyšla, on to ještě chtěl zkusit v nějakém proconti týmu jako domestik s možností sem tam lídra, ale tam mu moc nenahrála momentální situace, kdy skončilo dost pro conti týmů (tři končí úplně Aquablue,Veranda,Unitedhealthcare a tři nepožádali o PCT licenci a pokračují jako CT CCC(btým asi),Willer trestina a Holowesko.

    jako šest z 22 týmů, to je dost uvolněných cyklistů co hledali místo jinde nový tým PCT je jenom Correndon což je samozřejmě jen aby mohl VdP na klasiky a jeden 100% dánský tým (Riwal)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: A naskýtá se otázka, jestli je v takové pozici, že by si mohl dovolit neslevit ze svých požadavků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam