• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ja jsem tak rad ze nejsem sam kdo to vidi jak ja:D uz jsem skoro lamal hul
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    Docela by me zajima jak by vam hosi KEIKIN a FORELLI libilo prijit si pro spolecnou fotku k nejakymu sportovci a dostat fotku kde ti pigluje zadek. Verim ze by bylo pochopeni ze svet je barevnej a v poradku. Ja bych si pripadal ponizenej a resil bych to...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    SALO: Keikin je sám sobě trestem. domyslet tuto kauzu až do fáze zvadlých penisů a mrkání na kámoše chce fakt slušnou dávku demence.
    SALO
    SALO --- ---
    KEIKIN: budem sa opakovat, ale "Co to sakra meleš, ty vořechu?"
    co ma jeho rodinny stav spolocny s tym, ze sa k cudziemu cloveku chova ako primitivne zvieratko?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    FORELLI: však mě osobně více fascinuje to keikinkovo, že nebyla hezká, že to není sexistický, že za to může metoo atd.
    rozumím, že když mi je dvacet a před sebou vidím vyšpulený zadek, tak začnu myslet varletem. akorát on je profesionál a tu servírku si měl naaranžovat a pak ji klidně chytnout za bok (pro někoho moc sexist, pro mě ne) a hezky se u toho usmát. ne že tam začne dělat rádoby prcání.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    mne treba prislo za par let nejdebilnejsi a nejhloupejsi to jak sagan v Parizi na podiu z trofeje strilel jako z kulometu... zrovna to bylo obdobi nejakych utoku nebo strelby na skole a to jsem se vylozene za neho stydel, asi bych ho za to nevyloucil ale no :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tyve jasně že udělal chybu, to nezpochybňuju, pouze se snažím naznačit, že každý důsledek má svojí příčinu, čímž za sebe končím v rámci této debaty, protože nic víc už k tomu nemám :-)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    můj černobílý pohled říká, že to do profesionální sféry (ne jen cyklistiky) nepatří. stejně jako štípání hostesky na zadku.
    a argumenotvat, že měla stát rovně jak prkno, že beztak ani není hezká, a že za všechno může metoo, je vyloženě trapný odbočování od faktu, že onen jezdec udělal blbost a teď za ni platí.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN: navíc to bylo zřejmě první takový přešlap. KDyby se to opakovalo, zase je to jiná káva, ale takhle ne. Mým cyklistům ve stájí dám zákaz focení s fanoušky !
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FORELLI: já to vubec nechápu, to gesto nebylo vhodné, protože má manželku a dvě děti. Ale do háje nejde přeci o obtěžování. To jako když mrknu na kámoše co jdeme spolu když projde kočka, tak to je nevhodné ?......Největší trest je zveřejnění samotné, protože doma to třeba schytal. Fajn aŤ mu dá pokurtu Lefevre, byl v práci a měl dres...ale tím ať to hasne. To jako fanoušci budou fotit sportovce a ti náhodou budou stát jinak, mít ruku jinde nebo třeba zvedlé péro a hned to ten fanoušek zveřejní a bude chtít prachy ? Wtf, omg kam to ten svět spěje ?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Váš pohled. Já to tak černobíle nevidim.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORELLI: pred 20 lety by si to hlavne nedovolil na fotku a byl by mezi divakama za idiota... (v soukromi hotelu se tam misely ale dit veci .) navic sam Iljo sklopil usi a drzi hubu, moc dobre si uvedomuje co udelal v kontextu dnesni medialni doby...

    takze presne jak rika SALO
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SALO: me too
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    SALO: word.
    SALO
    SALO --- ---
    FORELLI: vyprovokovalo? nemam dalsie otazky.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    hele, ta holka prostě nestojí vzpřímeně nebo ano? Teď fabuluju, ale kdyby stála vzpřímeně, asi by ho to těžko vyprovokovalo k této póze s rukama za hlavou. Takže v podstatě je to příčina toho všeho. To že on reagoval takhle je samozřejmě blbý, s tím souhlasím a je jasný že následky jsou za ním, protože on je ten "viník", ale bohužel se z toho v dnešní době dělá hroznej cirkus.
    SALO
    SALO --- ---
    FORELLI: asi pozerame kazdy na inu fotku. ja tam ziadnu "našpulenú kadiboudu" nevidim. fakt tam nevidis rozdiel?

    to, ze sa to riesi sudnou cestou, mi pride druhotne. nevies, co ju k tomu viedlo. zrovna tak ako to mohla byt snaha o vytlcenie penazi (ale podla vsetkeho dostal pokutu, takze nie je vobec jasne, ako znela zaloba a coho sa domahala. spanielsky neviem a nechce sa mi hladat zdroj), to moze byt jej dojem, ze je to jediny sposob ako sa domoct spravodlivosti. pride mi zbytocne o tom hypotetizovat. stojim si za tym, ze taketo gesta do civilizovanej spolocnosti nepatria a kazdy, kto a ich snazi legitimizovat a bagatelizovat, je sucastou problemu.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    a ne, není to stejné
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SALO: tak to jsem neřekl, to říkáš ty.
    SALO
    SALO --- ---
    FORELLI: chapem. a zena v minisukni si koleduje o znasilnenie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam