• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: Tak tady v Liberci už přes hodinu chumelí :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Horské oblasti ve střední Evropě pokryl sníh. Silné sněžení dělá vrásky na čele organizátorům cyklistického závodu Giro d'Italia. Trasa, po které za tři týdny pojedou ti nejlepší jezdci, je teď pokrytá vysokou vrstvou sněhu. Nasněžilo i v Rakousku, Německu nebo v Krušných horách.
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: z téhle generace bych neodepisoval ani Oomena a Harta, stejně jako Latour zatím jen makaj na ostatní a neměli možnost ukázat se na větším závodě sami. A po nich už Pogačar, na něj se hodně těším.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: jojo, nějak ta generační výměna u evropanů na GC drhne, Soler od loňského nice nic nezajel, italové formolo,ciccone, ravasi, petilli taky žádný větší progres, poslední dva se zakopali v emirates, imho jim tam daj slušnou smlouvu tak už se nesnaží moc jít dál. Frantici Martin a Latour taky nic moc......všem vepředu na GC bude letos 27+ let za nima je velká díra, kde je jen Gaudu a Máš. Přitom celá ta generace ročníků 1989-1992 už valí mnoho let.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: To teda jo. Jinak za mě trochu zklamání Eg a Kämna. Tay mi to přijde, že trochu zapadají.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Ale Gaudu začíná vypadat hodně dobře. Trochu jsem si říkal v minulý sezoně jestli to nebude další zapadlej talent, ale letos mu to jezdí pěkně.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    MAESTRO_007: Dneska taky šetřil, tak jsem zvědavej, co předvede zítra:)
    Jinak můj tip se celkem naplňuje, dneska Roglič pro změnu třetí a zítra a pozítří to vyhraje (pokud nenechaj Hirta z úniku).
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Hirt dneska v Romandii pekne posetril. Astana byla zaskocena vyvojem etapy a tri lidi dojeli spolu s mankem 6 minut a kluci se pry citi vyhrat dalsi etapu/y :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SHITTIE: Grossschartner - to je možná dobrý pick. Vlastně ho neznám. :-))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=quQf8Vczrjg - ten závěr byl takový zvláštní. Domácí (měli) ještě tak 2 km před cílem nejlíp rozjetý vláček, dokonce i Ackermanovi kryli i zadní kolo. Ale pak se Ackerman odpojil nebo mu mašiunfíra ujel a byl už pak docela zavřený - ale nakonec to urval.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    HELLISH: jojo, ono je mozny ze v nejake etape schvalne nabere manko, aby se kruijswijkovi nesral do gc a jeste neco vyhraje. otazka teda esi je to dobra taktika takhle palit ostrejma par dni pred girem...
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    SHITTIE: pěkně jede přepálenej Roglič na Kruijswijka, imho klidně vyhraje ještě další 3 etapy:) on je podle mě hodně soutěživej, častokrát bylo vidět, že i v etapách na grand tours prostě jede pokaždý na vítězství..
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    ale teda da se to podat i tak, ze to vlastne vypada jako dobrej vysledek, jak tak koukam na web astany :D

    Today, all Astana riders finished within 35 seconds of winner Jan Tratnik.

    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    jinak skoda ze hirtovi ta casovka fakt nejde, takhle je ve vetsine etapaku v podstate bez sance. dneska predposledni flek jen pred victorem, kterej se vyvalel - asi chudak po tom krouzeni na ovale zapomnel zatacet :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: jo vypadá to že nepojede...tak jasně Bernal
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    už je giro velo ? Začínám mít jasno o sestavě.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SHITTIE: tak Jumbo tam má DePluse, který umí dělat pěkný tempo do hor. Už si to vyzkoušeli na UAE tour, kde právě deplus tahal Rogliče do půlky kopce
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: no počkat tam byl Movistar v sestavě Quintana,Amador,Anacona,Izagirrové,DeLaParte....tomu říkám dost slušná armáda do hor.
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: přijde mi, že před těmi dvěma roky byla situace jiná.... Sky tehdy sestřelila motorka spolu s Keldermanem a Dumoulin proti sobě neměl žádný silný tým, jen individuality na hraně formy (Quintana, Nibali). To se s dnešní armádou Astany nebo Sky nedá srovnávat. Ale uvidíme.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    dumoulin rikal v rozhovoru ze na tom pred girem neni tak dobre jak posledni dva roky, coz ale muze byt jen taktickej manevr k odvedeni pozornosti na ostatni. lbl jel vystavenej po soustredeni, takze za par tydnu to muze byt uplne jinak.

    jinak rogla prisel na lbl o gesinka (zlomena klicka a panev), coz zrovna u roglice muze byt problem. narozdil od tomika, kterej si to vicemene v klidu odjede sam skoro bez tymu, je to vlastne furt zelenac a zrovna gesink by mu minimalne zkusenostma pomoh asi hodne.

    jo a tu romandii prej jedou na kruisjwijka, takze rogla za tech nelidskych 26 bodu ve velu muze byt docela chytak, samozrejme je moznost ze to i tak vyhraje s prstem v nose, vzhledem k casovkam a slabe konkurenci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam