• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: to jsou zas moudra. Lopez a Landa aspon zavodili a snazi se bojovat. Vzdyt tohle se deje v kazde grand tour, kazda sekunda dobra, zvlast na nekoho jako je roglic....

    a ti roglicovi domestici podle tebe rozpoutaji peklo dneska? jako posetrili slusne vcera, zatímco utoci jeho konkurenti, tak ho tam nechaji samotneho a dojedou 20 minut za hlavni slupinou, slusna taktika
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    prostě Keikinovi se ti jezdci fakt nezavděčí. nejdřív Sky šlape a ostatní nebojujou a to je špatně. a pak Sky nešlape a ostatní bojujou a to je taky špatně.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: proč by měl někdo šlapat v prologu kterej byl do teď když dneska začíná Giro?

    IMho chytí Polanc dneska deset minut, ti dva experti co se včera utahali kvůli dvaceti sekundám chytej každej dvě minuty. Celej poslední kopec potáhne Kuss takovým způsobem že očeše všechno co má větší BMI než 16
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HELLISH: no všechno ne, ale přijde mi, že alespoň trochu mohli ti jejich domestici šlápnout.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    KEIKIN: chápu, ale prostě na to nemaj dost lidí a kdyby měli všechno honit, tak jsou odvařený už teď a dneska to teprve začíná doopravdy..
    Jinak jsem docela zvědavej, kdo nakonec bude nejlepší z Movistaru. A taky jak si povede Kangert, tomu bych docela přál třeba celkový top 10.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HELLISH: narážel jsem LJ, když byl Roglinátor v pink outfitu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HELLISH: tak uvidíme co dnes
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    KEIKIN: tým kterej držel růžováka ho měl včera o dvě minuty a dneska o čtyři a ani netahali, tak já bych řek, že to dělaj docela dobře:)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    No jo, ale jak to pak vypadá, se podívejte na top10. Mně se líbí, když se bojuje o růžový dres, je to takové prestižní. TeĎ mi to přijde jako kus hadru, který jen zdržuje při promo po dojezdu. Prostě se mi líbí nepsané pravdila, že tým, který dží růžováka diktuje.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak pokud dobře hledám, tak se žádná etapa zatím nemění. Což je dobré.
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: včera se mi to naopak líbilo, byl to krásný nekontrolovaný chaos tak jako bývaly Gira za starých časů, pravý opak sterilní a čitelné TdF :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KEIKIN: Jasné :) Mně to teda nechybí, nevidím tam moc vláčků letos, a když, tak ne silných ne moc silných. Bude to jak za starých časů, muž proti muži :D :D :D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JONAS3: no já jen vzpomínám na časy minulé.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KEIKIN: Moment, a kdy by mělo diktovat tempo SKY (nebo někdo jiný)? Už jeli v kopcích? Mají růžový dres? Mají někoho reálně na TOP3?
    Nebo jen tak, protože jim o nic nejde, vlezou na špici a pojedou šrot, pokusí se rozvěsit balík, což se jim zatím k profilu nemohlo podařit, a pak to všichni společně na začátku 3. týdne zabalí, protože jsou mladí (průměr 25 let, medián je v tomto případě lepší, je 23) a budou totálně mrtví?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Normlně mi začíná chybět SKY vlak. Není kdo by diktoval tempo, je to takové rozhárané.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JAZ: no jestli se zruší ty některé původně plánované trasy, tak muže jet třeba i na top3.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    JAZ: bob je zatim dost jalovej, uz v tech casovkach zadnej zazrak, na to ze mu mely sedet, jinak nebyl videt skoro vubec. furt jsem si ale jeste rikal ze se treba trochu setri, aby potahal vivianimu, ale dneska chytit pres dve minuty na prvnim delsim kopci asi nebylo v planu. treba mu uskodila moc klasikarska priprava a treba moc nabral na svalech a do kopce to uz tak dobre nejede, tezko rict, ale na to ze to mel byt seriozni pokus o gc, tak zatim fakt nic moc.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Dnes genialni tah od UAE, Polanc je schopny prejet hodne tezke kopce a s tim naskokem co ma muze jeste pekne dlouho kousat. Naopak pro me velke zklamani Jungels, na to ze kvuli Giru vypustil Lutych tak zatim hodne spatny.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    tady nejaky to povidani, dnes o tom mluvili na eu1 behem etapy

    Tvrdý a krásný sport. Profesionální cyklista Petr Vakoč se po zranění opět vrátil do sedla kola | Radiožurnál
    https://radiozurnal.rozhlas.cz/...rofesionalni-cyklista-petr-vakoc-se-po-zraneni-opet-vratil-7948986
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007: no vidíš, tak vivianimu můžeš pořád fandit, ten jede domů a nevyhrál vůbec nic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam