• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JAZ
    JAZ --- ---
    ATOMIKS: klidně ho mohl Bahrajn vykopnout, je to prasárna nejen vůči týmu a kolegům, ale i vůči Tour a duhovýmu dresu. Kdyby aspoň utekl po časovce, ale den před ní?
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: nejde o počet dní, jde o to jaké ty závodní dny byly. No pokud si myslíš, že Tour může vyhrát v dnešní době čistě někdo, kdo do ní vůbec nešel s ambicí na celkový pořadí, není vrchař, nikdy v životě nepřejel s nejlepšími velkej kopec a už v prvním týdnu šel několikrát na šrot nebo rozjížděl spurty... tomu bych já prostě neuvěřil.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ATOMIKS: no tam v tý poslední horský etapě ještě podpořil Rollanda který tu etapu vyhrál.
    MISO
    MISO --- ---
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    PAN_SPRCHA: to mý srovnání s Voeclerem souvisí s tím, jakým způsobem se dokázal sám o sobě vyšachovat ze stupňů vítězů. na první místo neměl a v té (před?)poslední horské etapě dělal vše pro to, aby nedal ani pódium, na které mít mohl.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: padají nějaká srovnání s Voecklerem, ale ten měl při stejný výšce o 11kg víc. fakt je ten že Alafilip JE jasný vrchařský somatotyp a to že donedávna nebyl počítán jako GC jezdec je prostě proto že to ještě nezkoušel.

    Letos mu nahrává nízká konkurence. Tím jak se počítalo s Froomem, Dumoulinem atd. se ostatní jako Roglič,Landa,Nibali,Lopez vrhli na Giro.

    Kdo tam je? Thomas, který měl problémy s životosprávou ze začátku sezóny, Bernal po zranění, který ho v přípravě prostě muselo trochu limitovat. Quintana vyhořelý, Uran po zranění. Pinot obvykle kolem pátého místa je tam nejlepší v kopcích a nebýt chyby na rovině tak je první. Landa po Giru, který jel až do konce naplno. Kruiswijk taky normálně tak ta +-5.místo a tady jede na výhru.

    jako kdy když ne letos?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    nějaký pomluvy
    What next for troubled Rohan Dennis? | Cyclingnews.com
    http://www.cyclingnews.com/features/what-next-for-troubled-rohan-dennis/
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: Já mu fandím, byl by to zasloužený vítěz. Thomas bude muset ještě hodně zabrat, aby ho urval.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    JAZ: Jsem zaujatej přiznávám. Ale aspoň k němu mohli posadit nějakých toho "závoďáka" co by trochu víc vysvětlil to správný "vsazení".
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: Moc tomu nevěřím. Jede výborně, což o to, ale limity už jsou vidět a ta čtvrteční etapa, no uvídíme. Osobně tipuju, že se pojede dost peklo o žluťák mezi Pinotem x INEOS x Kruikswijk už ve čtvrtek a že už na Izoardu mu odjedou. A když ne tam, tak na Galibieru. A pátek a sobota bude taky vcelku maso, které by papírově neměl s nejlepšími přejet (papírove - co to dnes vůbec znamená, podle toho, jak reálně jede).
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ATOMIKS: poslední kopec, teď by měl být tři dny klid....on nesmí blbnout hlavně čtvrtek,pátek
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Alaph hlavně nesmí Voeclerovat, včera tam fakt dělal nesmyslný skopičiny
    a Pinot podobně
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: imho si už nevystoupí....naprosto reálně může v TOP5 dojet sedmý Landa už má pět minut, to se udržet dá i když zrovna nebude dojíždět vepředu.



    KEIKIN: to je otázka....na jednou stranu by normálně bylo že zítra to spurterské týmy udrží a pozítří bude únik....jenže spurterské týmy jsou Quickstep,LottoJumbo,Lottosoudal.....první dva za těhle okolností nemůžou plýtvat silama a třetí tam má Degenta a Wellense. Bora, že by to tahala pro Sagana mi taky nepřijde. Sunweb, Bahrain a Trek zase nemá vyložený favority do spurtu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---

    BATY: jo zítra myslím
    BATY
    BATY --- ---
    KEIKIN: Dnes je volný den, ne?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    a dneska co ? Bude neuda ? Asi bude únik, taková De Gentovina....závěr jsem nijak nestudoval, ale asi sprinterská že ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Buďme realisti, Julian to v Alpách nedá. Jako je fajn, že se drží, je to hezký příběh, ale jak dojde na lámání chleba, tak si podle mně vystoupí a bude zkoušet pak ještě urvat etapu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: ?? Po lutychu to zabalil a objevil se až v přípravě na tour na dauphiné. Odpocaty lídr nemusí odpočívat půl roku, ty dva měsíce na restart stačí. Jel šest jednorázovek a soupeři jeli baskitsko, katalansko, romandii, ain atd. takže mají prakticky všichni od jara víc závodních dní než alafilip. I ten fugsang, ktery byl na všech jednorazovkach co alafilip toho najel víc.
    Valverde by to před pár lety ještě proložil jednou na giru.

    Fakt ne tohle mi divný nepřijde kombinace ardeny-přestávka-cdd/tds-tour byla vždycky normální než přišli SKY co jaro vypouští.
    JAZ
    JAZ --- ---
    SHITTIE: já sice Alaphilippovi normálně fandím, ale tentokrát bych nechtěl aby to dotáhl, protože by bylo pak dost těžký uvěřit, že to je čistý. Po tom šrotu, co jezdí od Strade Bianchi přes Ardeny až po minulé dny nemůže zvládnout Tour líp, než odpočatí lídří GC, kteří se na to připravují 12 měsíců.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: No, spíš jde o to, že teď víc točí hosty, mají jich daleko víc. Není to tak dávno, co tam seděli celou tour Bejk s Raboněm. No a pak je jasné, že lezou na nervy. Ale takhle v menších dávkách s ním taky nemám moc problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam