• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: to asi nikdo nečeká, že je peloton dožene, ti dojedou tak 15 minut před pelotonem
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JONAS3: GVA i trenti se mužou udržet, ten kopec není zas takový brutálek
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: Nibali má asi zdsravotní potíže a jako vždy je kolem něj mlha tajemství a pochybností...nerozumím proč je teda na tour...ale to je jedno. v podstatě tam mají zastoupení všechny týmy, takže peloton je nedožene ani zbla
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: tak nějak se to dalo čekat, jenom nevím co tam dělá ten Asgreen. Ten má snad šetřit síly ne?

    a čekal jsem tam teda víc od Bahrainu a jednoho z Yatesů. Taky nechápu týmy jako direct energie a arkea samsic....jako na co se šetří?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: on by do toho klidně šel, ale myslím, že mu muselo být jasné, že ho tam nepustí. top formu samozřejmě má a kdyby tahle skupina dojela s ním do cíle tak je jasnej vítěz.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KEIKIN: To se teprve uvidí, co se stane v tom posledním kopci. Klidně Costa nebo Molema, když to očešou.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN: to vypadá na soubof GVA a TRentina
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    i já: Složení úniku: Daniel Oss a Lukas Pöstlberger (Bora-Hansgrohe), Kasper Asgreen (Deceuninck-Quick Step), Alexis Gougeard (Ag2r La Mondiale), Dylan Teuns (Bahrain-Merida), Nelson Oliveira (Movistar), Omar Fraile, Gorka Izagirre a Magnus Cort Nielsen (Astana), Simon Clarke a Tom Scully (EF Education First), Chris Juul-Jensen a Matteo Trentin (Mitchelton-Scott), Greg van Avermaet a Michael Schär (CCC), Sven Erik Bystrom, Rui Costa, Sergio Henao a Vegard Stake Laengen (UAE Team Emirates), Bauke Mollema, Thomas Skujins a Jasper Stuyven (Trek-Segafredo), Nicolas Roche (Sunweb), Natnael Berhane, Jesús Herrada, Anthony Pérez a Pierre-Luc Périchon (Cofidis), Thomas de Gendt a Jens Keukeleire (Lotto-Soudal), Nils Politt (Katusha-Alpecin), Xandro Meurisse a Andrea Pasqualon (Wanty-Groupe Gobert), Edvald Boasson Hagen a Ben King (Dimension Data)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Takže máme tu obří únik, jak předpokládal Sprcháč.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MAESTRO_007: nahoru se bude útočit, kdo vyjede první bude na bedně, pak z toho kopce je to už kousek, stačí tam tak 40 s nebo minuta na kopci a ti lepší sjezdaři to udrží. Jinak Sagan spíš potřebuje dojet se zeleným dresem, nějaká etapa navíc ho nevytrhne...Navíc mi přijde, že uplně top formičku nemá.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007: já myslím, že jak se bude útočit už pod tím posledním kopcem, tak si Sagana s sebou nikdo nebude chtít vzít. Má šanci leda, že by se tam vyšplhala větší grupa pospolu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak uvidíme, co Astana, dnes má DNS L. L. Sanchéz.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ve skutečnosti ty zbytecne etapy byvaji nejlepsi...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    dneska jasny Sagan. v Gapu ma nesplneno. minule mu tam ujel ten spanel a uz ho ve sjezdu nedojel .)))
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Já trochu doufám, že si Sagan ještě jednu etapu bude chtít vyhrát a lepší možnost, než dnes tam nevidím.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: taky si myslím. A jestli bude horko, tak jim dá peloton hodně prostoru. Dneska by bylo zajímavé ledovat etapu spíše ze začátku, jak se bude tvořit únik. Naskočí tam ti, co chtějí vyhrát etapu, ono už ani moc možností pak nebude.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NAKASHI: nevěřím tomu, dneska se tam nahrnou úplně všichni konkurence tam bude velká. Ta etapa je profilově prakticky totožná s M-S.
    určitě tam bude v úniku hodně lidí z Bahrainu a Scottu na Nibaliho a Yatese imho to zkusí i Matthews a Sagan, ale v tom kopci před cílem se bude silně útočit právě od Bahrainu,Astany a Scottu. Uvidíme, jakýkoliv jiný scénář než obří únik a pak útok v kopci těch co na to mají by mě docela překvapil.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: ty "zbytečné etapy" tam jsou prostě prostě proto, že je to TdF ne žádný pětidenní závod. v třítýdenním závodě prostě musí být hluchá místa aby se závodníci dali trochu dohromady a navíc to vytváří vyšší přitažlivost těch klíčových etap.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    NAKASHI: asi bude v tom úniku taky, ale těch hladových vlčáků tam bude více. Možná Nibali, Yates, Woods, někdo z té Astany....
    No každopádně mám někdy pocit, že ten stagemanager TDF by potřeboval poradit od zkušeného profilisty. Některé etapy mi prostě přijdou zbytečné bez ohledu na to, jaké jsou rozestupy. O top 10 jede tak max těch 20 jezdců.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    dneska De Gendt!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam