• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    VITI
    VITI --- ---
    BADHORSE: vem mtb na Sudety, stoji to za to.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    hele jaky zavody se pojedou prvni dva tydny v zari na morave? ze bych se zkusil zucastnit :DD
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Černý je na Binck Bank Tour 4. celkově. Někde musel získat 7 bonusových vteřin, ale v bodovačce není. Kde se to dá získat, na tom zlatém kilometru nebo co to tam je? Nějak se mi po tom nechce víc pátrat, takže jestli to někdo sledujete podrobněji, dík za info.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Od čtvrtka jsem týden v Ostravě. Bohužel v pátek jdeme na svatbu, takže nedám etapu s Pustevnama (Pustevny, Soláň i Bumbálku jsem si v květnu projel), a na neděli jsem si našel závod Slezského poháru. Takže přemýšlím, že bych z po něm zajel na Dlouhé stráně :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    Jenom teda škoda, že je to spíš Polish Cycling Tour.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Už je zveřejněný startlist na Czech Cycling Tour, skoro lepší obsazení než je teď na Tour of Utah. Impey, Haig, Durbridge, Großschartner, Cima, Visconti... https://www.procyclingstats.com/race/czech-cycling-tour/2019/gc/startlist
    By mě hlavně zajímalo, jak se povedlo zařídit takhle silný Mitchelton, to je fakt paráda.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    PAN_SPRCHA: já zase nestihnul Polsko a Autumn Classics (tam se ale snad nějak ještě půjde přidat), prázdninový režim zahálce u internetu nepřeje:)
    BATY
    BATY --- ---
    Cyklistu Pozzoviva srazilo auto, má zlomenou nohu a ruku - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...listika/domenico-pozzovivo-srazka-auto-zraneni.A190812_164800_cyklistika_rou
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tadadam....
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    PAN_SPRCHA: ja si toho prave driv ani nevsim, mel jsem to prepnuty na to polsko a v other games to nebylo videt, ale bylo mi to divny ze by to letos nebylo, tak jsem prelezl na homepage a uz to naskocilo
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SHITTIE: jo to už jsem nestih, letos ty velo moc nejedou....
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    Velogames Fantasy Cycling | Fantasy Binckbank Tour 2019
    https://www.velogames.com/binckbank-tour/2019/

    bacha, deadline za hodku, ve dvanact
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: chápu, když jsem to ráno viděl, upustil jsem tlak v kolech asi o půl baru a myslím, že to nakonec trochu pomohlo... sice se člověk víc nadřel, ale na tu bídu to celkem drželo.

    PAN_SPRCHA: včera byl skvělej, fandil jsem mu ať to dotáhne, ale s tou diskuzi nad jeho konkurenceschopností ve finiši s top spurtery tohle nemělo žádnou souvislost :)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JONAS3:
    JAZ:
    Pekny, ja jsem si chtel udelat srovnani s klukama, co si jezdim jednou rocne hrat na na cyklistu v Toskansku. Oni si na cyklisty nehrajou, oni trosku jezdej. Je to pro me survival zustat i v haku kdyz se zacne jet:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Já se podělal ještě v Teplicích před ostrým startem, kdy mi to střelilo. A pak jsem byl hrozně vycvakaný celou dobu. A to tak, že jsem opustil 30 člennou skupinu v takovém krátkém sjezdu před Novým Městem (to jste nejeli), kde jsem šel vloni do ven do trávy. A protože jsem tu skupinu asi kilometr před tím dojel, tak jsem ji před Novým městem v kopci znova nedocvakl, prostě už jsem na to neměl. Jel jsem 30 metrů za nima, asi 2 km a ani boha se tam dostat. Nad Novým Městem mě to sfouklo, nabral jsem do háku asi 5 lidí z vaší trasy, ale nikdo mi neodstřídal, pochopitelně. Tak jsem počkal na další a s tou dojel 3 minuty po téhle snad největší na naší trase. Škoda, první z nich byl 65. Ale co už, příští rok znova!!!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: no dneska QS neměl a ME vyhrál a to tam byli všichni top spurteři jako ackermann, gronewagen, demare atd.
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: přesně tak, ten novej asfalt z Klínů byl včera místama jako led, ale ještě horší byl na dlouhý trati sjezd z Adolfova - rozbitá silnice, samá zatáčka, liják, mlha, brzdy s nástupem po dvou vteřinách... tam jsem se málem podělal strachy :) Každopádně gratulace k výsledku a dej se rychle dokupy!

    ONASYS: já nějak takhle https://www.strava.com/activities/2607073093
    Start byl šílenej, Petzold a jeho tým rozjeli takový tempo, že po 28km jsme měli průměr 37 a na Sněžný na 55km byli o 5 minut rychleji než se jelo loni za sucha... takže hned na prvním velkým kopci se to pořádně nadělilo a nebýt společných úseků se 110 a 180 tratěmi, jel jsem si až do cíle časovku :) Takhle jsem zůstal sám až 40 km před finišem a to už se dalo doklepnout, i když Středohoří jsem proklínal, tam není snad metr rovinky a hlavně to poslední větší stoupání po tříproudý silnici bylo nekonečný, člověk maká jako debil a pořád před sebou vidí tu zvedající se dálnici jako by stál na místě.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ONASYS: Na 113 km 3:33h. Ale jako polehčující okolnost uvádím, že jsem bývalý dráhař a spurtér a kopce z duše nenávidím :D (a bylo tomu tak vždy a na tom se už asi nic nezmění).
    Svůj cíl jsem si jak časově, tak výsledkově splnil. Celkově 102. z 640, v kategorii 40-49 30. z 220, ztráta na vítěze 18:36.
    113.5 km Ride Activity on August 10, 2019 by Jan "Jonas" J. on Strava
    https://www.strava.com/activities/2606679053
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    dejte sem časy jaký jste jeli. Chci si udělat představu o vaší výkonnosti. díky
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: au, tak to je nemalá smůla, to přeji rychlou rekonvalescenci
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak můj dnešní největší zážitek, když jsem tyhle nástrahy skoro po celou dobu v dešti přežil ve zdraví a jsem docela spokojený s výsledkem je, že jsem šel do stanu s občerstvením, v trávě přehlídnul díru, stoupl do ní a udělal si výron jak prase, že mě musela křísit zdravotní pomoc, protože jsem omdlel! Teď mám zafixovaný kotník. No nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam