• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JONAS3:
    JAZ:
    Pekny, ja jsem si chtel udelat srovnani s klukama, co si jezdim jednou rocne hrat na na cyklistu v Toskansku. Oni si na cyklisty nehrajou, oni trosku jezdej. Je to pro me survival zustat i v haku kdyz se zacne jet:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Já se podělal ještě v Teplicích před ostrým startem, kdy mi to střelilo. A pak jsem byl hrozně vycvakaný celou dobu. A to tak, že jsem opustil 30 člennou skupinu v takovém krátkém sjezdu před Novým Městem (to jste nejeli), kde jsem šel vloni do ven do trávy. A protože jsem tu skupinu asi kilometr před tím dojel, tak jsem ji před Novým městem v kopci znova nedocvakl, prostě už jsem na to neměl. Jel jsem 30 metrů za nima, asi 2 km a ani boha se tam dostat. Nad Novým Městem mě to sfouklo, nabral jsem do háku asi 5 lidí z vaší trasy, ale nikdo mi neodstřídal, pochopitelně. Tak jsem počkal na další a s tou dojel 3 minuty po téhle snad největší na naší trase. Škoda, první z nich byl 65. Ale co už, příští rok znova!!!
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: přesně tak, ten novej asfalt z Klínů byl včera místama jako led, ale ještě horší byl na dlouhý trati sjezd z Adolfova - rozbitá silnice, samá zatáčka, liják, mlha, brzdy s nástupem po dvou vteřinách... tam jsem se málem podělal strachy :) Každopádně gratulace k výsledku a dej se rychle dokupy!

    ONASYS: já nějak takhle https://www.strava.com/activities/2607073093
    Start byl šílenej, Petzold a jeho tým rozjeli takový tempo, že po 28km jsme měli průměr 37 a na Sněžný na 55km byli o 5 minut rychleji než se jelo loni za sucha... takže hned na prvním velkým kopci se to pořádně nadělilo a nebýt společných úseků se 110 a 180 tratěmi, jel jsem si až do cíle časovku :) Takhle jsem zůstal sám až 40 km před finišem a to už se dalo doklepnout, i když Středohoří jsem proklínal, tam není snad metr rovinky a hlavně to poslední větší stoupání po tříproudý silnici bylo nekonečný, člověk maká jako debil a pořád před sebou vidí tu zvedající se dálnici jako by stál na místě.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ONASYS: Na 113 km 3:33h. Ale jako polehčující okolnost uvádím, že jsem bývalý dráhař a spurtér a kopce z duše nenávidím :D (a bylo tomu tak vždy a na tom se už asi nic nezmění).
    Svůj cíl jsem si jak časově, tak výsledkově splnil. Celkově 102. z 640, v kategorii 40-49 30. z 220, ztráta na vítěze 18:36.
    113.5 km Ride Activity on August 10, 2019 by Jan "Jonas" J. on Strava
    https://www.strava.com/activities/2606679053
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    dejte sem časy jaký jste jeli. Chci si udělat představu o vaší výkonnosti. díky
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: au, tak to je nemalá smůla, to přeji rychlou rekonvalescenci
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak můj dnešní největší zážitek, když jsem tyhle nástrahy skoro po celou dobu v dešti přežil ve zdraví a jsem docela spokojený s výsledkem je, že jsem šel do stanu s občerstvením, v trávě přehlídnul díru, stoupl do ní a udělal si výron jak prase, že mě musela křísit zdravotní pomoc, protože jsem omdlel! Teď mám zafixovaný kotník. No nic...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATOMIKS: A co myslíš třeba z Klínů dolů. Na vodě, jedeš 70, víš, že to brzdí úplně na p*** a že to klouže jak prase :D.
    Jinak to co popisuješ je +- pod kontrolou a funguje všeobecné společné uhnutí v poslední moment. Všichni si to hlásí a ukazují, i takto v závěru. Rozhodně je to víc v pohodě, než ty sjezdy...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ehm. tak jak jsem myslel, že se mě Krušnoton letos vůbec netýká, tak shodou několika nepříjemných okolností jsem se stal prvním doprovodným vozidlem dojezdu jednoho z balíků tak dvaceti jezdců do Teplic. a tak jsem před Teplicema sledoval, jak se několik nadělených skupinek zcuklo dohromady, na rovince pak příprava na finiš a v Teplicích do kopce pak závoďáci ukazovali ta svá vsazení při snaze se utrhnout, aby pak ve stejným balíku zahnuli k finiši... no boží to bylo to takhle sledovat v suchu auta s nohou jenom tak lehce na plynu .o)) organizačně všude policajti a oznamovací cedule. a překvapilo mě, jak sebevražedně si ten balík počínal, když ta svá vsazení prováděli v protisměru (a ono jim tam samozřejmě nějaký auto nakonec jelo). prostě zážitek .o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SALO: Ve mě se to pere. Mám dioptrické brýle, v cyklistických mám klip. Sundat je nemůžu, protože jsem pak slepý jak poleno, a když je mám v dešti, tak je to jak v akvárku. Tak si vyber :)

    Ale nakonec to vypadá, že by to nemělo být tak strašné, možná bude jen pod mrakem občas přeháňka... takže ideální stav.
    JAZ: Taky přeju, ať ti to jede a hodně štěstí!
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: jj, na ten se tu s hruzou vzpomina. Ale ona predstava spousty hodin slapani s vodou v tretrach taky neni nic moc, i kdyz souhlasim ze lepsi nez extremni vedra, v tech jsem zavodil nedavno tyden a mel jsem na konci pocit, ze v sobe nemam uz ani kapku vody. Kazdopadne hodne stesti zitra!

    Ja si az ted naplno uvedomuju, jaky nesmysl me zitra ceka :D

    SALO
    SALO --- ---
    SN0WCRASH: bol to jeden z mojich najhorsich zazitkov na bicykli, ever. neprajem nikomu.
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    Akoze fakt, horucavy na poblitie su stokrat horsie ako prietrz mracien a ladovec dohromady.
    SALO
    SALO --- ---
    JONAS3: 100x radsej zmoknut...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Zmokneme... fuj :(
    Všichni vyprávějí o legendárním ročníku s horky skoro 40° (2015??). Já jel 2x a vždycky jsem zmoknul... Takže u mě už tradice.
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: jasně, to chápu. Případně kdybys byl v Teplicích už od pátku, budeme mít večer někde v hospodě "taktickou poradu", tak se můžeš přidat :)
    Jinak jsem koukal, že letos jsou ty trasy úplně odlišný, společný je jen úsek kolem Flájí a sjezd z Klínů do Litvínova. Každopádně jestli tam kolem mě profrčíš, rád se na chvíli chytnu do háku :D
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    Tak Evenepoel radi dal. Vyhra v casovce na ME pred Asgreenem o 19 vterin!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    v navaznosti na minulou diskuzi...

    RoadCycling.cz - silniční cyklistika na webu
    https://www.roadcycling.cz/clanek/cofidis-i-s-vivianim-miri-do-worldtour
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    já letos fandit nebudu. každopádně přeji všem skvělé výsledky a snad letos nepustí ten německý autovlak mezi Komárku a Cínovec. ten je tam nejvíc za trest.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Beru rodinku, takže z cíle rovnou k dědovi. Bohužel. Škoda...
    Zkusím si všímat jmenovek, jak budem drtit vás maratonce, a kdyžtak se přihlásím, pokud půjdu přes :D
    Vždy mám soucit, když po 40km na trati předjíždíme nahoře rychle ty, co už mají za sebou 140km a dalších 110 je ještě čeká :D
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: já se nechal vyhecovat a přihlásil se tentokrát na 250km, takže u mě to bude víc boj o přežití než o umístění. Zdržíš se tam do večera? Že bychom dali pivko... nebo spíš regener :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kdo že jedete Krušnoton?
    V kategorii a na trati, kde jsem přihlášený, to bude docela peklo. 110km - přihlášených 611, z toho 210 40-50 let. Jsme zvědavý, jestli potvrdím své předchozí výsledky na konci 2. desítky!

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam