Sobotní Tour de Zeleňák 2019 - úplně suprový závod, který skončil nehoráznou blamáží.
Asi si nevzpomenu na závod, který by byl tak parádně udělaný. Super trať, organizace a vše okolo. Neskutečná atmosféra. Žádné auto v protisměru, doteď nevím, jestli byla trať plně uzavřená nebo ne. Výborné obsazení (Topforex, Favorit Brno, Lavi,...)
A skončilo to celé tak, že se ani nevyhlašovaly výsledky. TimeChip.cz nebyl schopný dodat výsledky, až včera večer...
Tady je vyjádření organizátora. To prostě nepochopíš... :(
Jinak z osobního hlediska - zajel jsem svůj nejlepší závod, od toho co jsem se dostal ze 120 kg na současných 80 kg. Kousnul jsem se všude , kde to šlo, dokázal jsem se zázračně vyhnout pádům na mokru, obzvlášť nechápu, jak jsem to udělal v 75km/h, když to lehlo přede mnou...
Celkově 21. z 408 v cíli (kolik odstartovalo se asi už nikdo nedozví, viz výše), v kategorii 7. z 121 v cíli.
Momentka z Brtničáku, zvaném Mur de Smrt. Po dlouhém utahováku přišlo něco, co jsem nečekal. Silnice se zvedla!
A pak z cíle - jel jsem ve skupině, kde nás bylo asi 20, někteří na Obru, někteří na Classic jako já. Ti z obra nestřídali programově, protože je čekalo ještě celé jedno kolo, ti z Classic nevím proč ne. Když jsem zjistil asi 4 km před cílem, že mi nikdo nestřídá, tak jsem nastoupil a dojel sólo do cíle. Ve fialové mlze.
Zvenku to vypadalo asi takto: