• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    update termínů české cyklistiky
    Závody se rozjedou naplno v červenci
    http://www.ceskysvazcyklistiky.cz/clanek/7423_zavody-se-rozjedou-naplno-v-cervenci

    jsem na to přišel díky tomuto rozhovoru, kde Kreuziger říká, řííká, že pojede se Štybarem Záboří
    Kreuziger dře jako by pandemie nebyla. A sezonu rozjede zřejmě v Záboří - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...-kreuziger-dre-jako-by-pandemie-nebyla-a-sezonu-rozjede-zrejme-v-zabori.html
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    VITI: Já hledal tady, našel jsem něco přímo v Lysečinách, o víkendu se rozhodnu, jestli vezmu celou rodinu, aby se mi mohli v kopci vysmát a jít pak na výlet.
    Ubytování Krkonoše - levné chaty a chalupy k pronajmutí, apartmány
    https://www.e-chalupy.cz/ubytovani_krkonose_dovolena.php
    VITI
    VITI --- ---
    Ad Krakonos - nemate tip na ubytovani?
    JAZ
    JAZ --- ---
    MISO: je to medián, 25 není vůbec málo. Představ si průměrný kopec, který jedeš nahoru 20 minut a dolů pak 5 minut.
    To srovnání se nedá brát úplně vážně, viz. čtvrté místo no name lokální holandská značka, která jezdí jenom tam u nich na rovince a kopec nejspíš v životě neviděla, to se pak dělají průměry jedna radost.
    MISO
    MISO --- ---
    Kupis si aerobike, aby si potom jazdil s avg 25 km/h, LOL

    The top 20 fastest road bikes in the world, according to Strava | CyclingTips
    https://cyclingtips.com/2020/04/the-top-20-fastest-road-bikes-in-the-world-according-to-strava/
    BATY
    BATY --- ---
    Njn, mladej a neklidnej :)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    D1RABBIT: pokud nezmeni chovani, vyhraje tak leda kulovy a pristi smlouvu podepise tak leda do UAE a bude rad za top5
    JAZ
    JAZ --- ---
    D1RABBIT: vítězná mentalita nemusí nutně znamenat, že se člověk chová ke kolegům jako prase. Froome po sedmi výhrách na Grand Tour loni při Tour of Alps makal pro Sivakova, který díky tomu vyhrál GC. Tak se má chovat lídr. A to je taky důvod, proč ho nikdy nezradili ani ty největší hvězdy jako Thomas, Kwiatek, Landa nebo Porte a vždycky pro něj udělali maximum, nechoval se k nim jako kokot a měli ho lidsky rádi. A na druhé straně jsou třeba Contador nebo Quintana, které díky jejich aroganci nenáviděli i ve vlastním týmu a nikdo pro ně neudělal víc, než musel aby dostal zaplaceno. Oba měli daleko větší potenciál než Froome, ale z velké části kvůli svýmu chování a přístupu dokzali zlomek toho co on. A Bernal jde viditelně jejich cestou. Už vidím, jak se pro něho po tom, co vyblil do médií, takový Thomas, Kwiatek, van Baarle nebo Castro přetrhnou.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONASYS: tak tak.. to je jako ty odchody klasikaru z Quickstepu ve stylu " v jinem tymu budu konecne jednoznacnym leaderem ja" a uz onem neslysis, natoz aby neco zajel :)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    D1RABBIT: vyhraje rikas:)) Fakt nevim kde beres tu jistotu je mu sice 23 a tour vyhral ale to diky Ineosu, dost pochybuju ze by lonskej ineos nedokazal poskladat viteznej team na Thomase... Chova se jako by byl o dve tridy nejlepsi na svete. Pro dobre fungujici organizaci absolutne neakceptovatelny a jezdec co vyhraje tour musi byt z organizace, ktera je nejlepsi. Nemyslim si ze by Bernal dokazal vyhrat 5x tour bez Ineosu. Neni team co by mel rozpocet zaplatit Bernala a jeste mu postavit odpovidajici. team ktery by byl schopen konkurovat Ineosu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: pořád má ale Sivakova a Carapaze, odepsaní nejsou ani Sosa s Hartem a v zimě podepíše Pidcocka. Navíc Bernal má za sebou už tolik těžkých zranění že nedá nedá čekat, že bude ve 30 konkurenceschopný. A mít v týmu někoho, kdo už 3 měsíce před Tour nahlas řekne, že nebude respektovat taktiku a klidně ostatní podrazí... to si doteď snad nikdy nikdo nedovolil vypustit z huby. I v Movistaru a kdysi v Astaně se aspoň navenek vždycky tvářili jako kamarádi. Bernal má smlouvu ještě na 2 a půl roku, pokud ho do konce sezony Brailsford nevrátí na zem, měl by ho vyměnit, ať radši vnitřně rozvrací konkurenci. Cenu je vysoká, může za něj dostat zajímavou náhradu, která nebude dělat rozbroje.
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Nemůže, Bernal se pak urazí a půjde do jiného týmu. Nechce o něj přijít, má kariéru před sebou, na rozdíl od těch dvou.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Chris Froome 'angry' management didn't respond to Bernal comments, says family member - Cycling Weekly
    https://www.cyclingweekly.com/...nagement-didnt-respond-to-bernal-comments-says-family-member-456098
    Jsem hodně zvědavej, jak tohle dopadne. Pokud má Brailsford ještě pořád tým pod kontrolou, měl by toho namachrovanýho spratka poslat na Vueltu a pro Tour vsadit na Frooma a Thomase, u kterých má jistotu, že nikomu nebodnou kudlu do zad.
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: everesting mi tady bude úplně na prd, ty tepy na které jsem ho jel překročím zhruba někde u Hradce, když budu sjíždět z dálnice :)
    VITI: to jo, a pokud bude opravdu na každé trase jen cca 150 lidí, tak se dojede pod první kopec a pak to bude spíš tak trochu časovka
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Turista, co dal teď everesting :) Voe, utahuj si z někoho jiného ;)
    Jinak jo, to Polsko mě taky mrzí, ty Pomezky zezadu mě bavily. Jsem zvědavý na nový trasu, ale na mapách to vypadá velice výživně.
    https://mapy.cz/s/gegajafeco
    VITI
    VITI --- ---
    JAZ: ona ta dlouha taky neni moc dlouha, rychlostne to bude peklo
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: ono tam bude nás turistů víc, dlouhou určitě pojede tradičně Elkov a už teď tam je přihlášenej komplet Topforex. Půjde hlavně o to si to užít a bejt rádi, že se vůbec něco takového jede, letos jsou priority jinde.
    Jinak ty píšeš dětská, ale třeba já bych se na ní trápil víc než na dlouhé, tyhle sprinty od začátku do konce mi nikdy nešly :) Škoda jen, že se musela zrušit původní dlouhá trasa, protože vedla přes Polsko.
    VITI
    VITI --- ---
    JONAS3: jedu delsi, bude tam vic bufetu! ... aspon doufam :-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Tak jsem tam na dětskou, ale seděl jsem u toho dlouho a rozhodoval se, jestli mám zabírat jedno z těch mála míst. Nejsem moc rozjetý, bude to spíš takový cyklovýlet.
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: jede se! Ale je tam jen 300 míst, takže rychle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam