• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: To mě taky napadlo, ale proč teda nakoupili ještě Richarda Carapaze a Rohana Dennise? Já myslím, že životní cíl Frooma je vyhrát popátý nebo ještě lépe pošestý Tour a to už v Ineosu příští roky tak snadno nepůjde. U něj se teď každej rok počítá a pochybuju, že by akceptoval na Tour svou případnou neúčast.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRAT: spíš jak už to není SKY tak nebudou neomezené prostředky na to držet několik potenciálních lídrů a k tomu je přeplatit tak aby drželi hubu a krok a podřídili se týmu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    D1RABBIT: Za zenitem? Možná věkem ale jinak je (nebo možná ještě nedávno byl, protože neznáme jeho aktuální výkonnost) nejlepší cyklista na etapácích současnosti.
    Někdo tady psal o sledování starých TdF v archivu Čt. Taky jsme to zkouknul a musím říct, že Froome tam jezdil špičkově a vyhrál vždycky zaslouženě, protože na něj prostě nikdo neměl. Jiný to bylo v roce 2018, kdy vyhrál Thomas, protože Froome vyhrál před tím Giro a ještě před tím Vueltu. Nicméně byl nakonec třetí a prohrál jen o vteřinu závěrečnou časovku s Domoulinem.
    V Ineosu je teď Bernal a je klidně možný, že vyhrajete taky Tour ještě několikrát. Já osobně bych Froomea vůbec neodepisoval, ještě pár let bude jezdit na špici.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEIKIN: prestupuje az pristi sezonu a do te doby mu izraelci nakoupi par dobrych domestiku bez problemu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: tvl a kdo mu to tam bude tahat ? To bude asi jen osamocený zajíc v poli allrounderů
    ROMI
    ROMI --- ---
    Tak Froome nakonec nevydrzel a prestupuje :) https://www.idnes.cz/...chris-froome-prestup-ineos-silnicni-cyklistika.A200709_110641_cyklistika_tm2

    to jsem na nej zvedavej, mozna mu budu poprvy fandit v zivote :)
    VITI
    VITI --- ---
    KOLEM MELECHOVA 11.7.2020
    KOLEM MELECHOVA
    http://www.melechov.cz/kolem-melechova.html
    BATY
    BATY --- ---
    SALO: No já jsem si to právě taky přehodil na silničku 32z z cyklokrosky... Ale asi nikam nepojedem, protože počasí moc nevypadá...
    SALO
    SALO --- ---
    BATY: ja si na Glockner vzdy beriem 11-32 z cyklokrosky :D
    pred par rokmi som si omylom zabudol a na 39-28 to bol celkom opruz...
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: to je i tím, že většina lidí nedojede až úplně nahoru, otáčejí to těch 600m pod vrcholem, aby si ušetřili bolest :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: letos máš 3. čas zatím, not bad!
    JAZ
    JAZ --- ---
    YANKEEE: Ty první dvě fotky jsou Grossglockner strasse a ten průsmyk je sice průjezdný, ale myslím, že na druhé straně jsou dlouhé tunely, takže to na kole buď nejde vůbec, nebo jen hodně blbě a všichni to nahoře otáčí.
    A další dvě pak ten Kitzbuheler Horn a tam je jen jedna cesta, musí se stejně dolů, což je tak trochu volný pád... ale mě to nevadilo, měl jsem celodenní kolečko kolem celého toho masivu a tohle byla jen krátká odbočka
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: jojo a zaplťpánbůh za ní. Třeba loni Mortirolo mi šlo pohodlně s 30, ale předevčírem na Kitzbuheler Hornu si to neumím představit, půlku kopce jsem tam měl 36x32 a hlavně na posledních 600 metrech, které mají průměr 17%, mi to přestávalo stačit, tam jsem rval přes 300 wattů jenom abych nezačal couvat :D to je opravdu nejtěžší kopec co jsem kdy jel, už se tam nechci nikdy vrátit, je to strašně zákeřný, první půlka má kolem 11%, u kterých se dá i trochu odpočívat, ale ve druhé není ani chvilka na oddych a děsivě to graduje až do posledního metru. Uklidňuje mě jen to, že se tam trápí úplně všichni, i takový Buchmann to dal nedávno jen o 11 minut rychlejc https://www.strava.com/segments/2256007
    YANKEEE
    YANKEEE --- ---
    JAZ: to je výšlap se deadendem, že se vracíš stejnou cestou nebo to je sedlo a sjedeš druhou stranou? Podle koncové stanice lanovky bych to tipoval na první možnost. Případně není to pruda vracet se stejnou cestou?
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Co tam máš za kazetu? 32z?
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: To je svině :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    Tak radsi neco pozitivnejsiho, pozdrav z vikendovych rakouskych kopcu :)







    JAZ
    JAZ --- ---
    MAESTRO_007: no doufám, že my všichni se tu budeme potkávat ještě dlouho a ideálně bez šrámů :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAZ: nepreju ti, aby se ti neco stalo, bez ohledu na to jestli helmu mas nebo ne :-) ...tim bych to uzavrel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam